Bulyáki Henrietta

298844_268260993289092_595748722_n.jpg

5 értékelés

Kraszna Vigadó Étterem

A Vigadó nagyon hangulatos, kítűnő ételek és italok kaphatóak, udvarias kiszolgálás, nagyon barátságos környezet. Jellegzetes magyar konyha és árban is kiváló.Mindenkinek nagyon ajánlom szerintem a környék legjobb vendéglátó egysége.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kékfrankos Étterem

Mindenkinek ajánlom , hogy keresse fel a Mátészalkán található Kékfrankos Éttermet. Udvarias és gyors kiszolgálás,nagyon finom ételek különösen ajánlom a Frankos tálat amely hatalmas adag és az árak is nagyon jók.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dózer Horgásztó Étterem

Mindenkinek ajánlom. ÉVEK ÓTA a CSALÁDDAL A KOLLÉGÁKKAL ELLÁTOGATUNK AZ ÜDÜLŐBEN, horgászati LEHETŐSÉG, TANYA MÚZEUM, ÉTTEREM, VÍZIBICIKLI ÉS MÉG SOK MÁS LEHETŐSÉG .gYÖNYÖRŰ KÖRNYEZET ÉS MÉG ESKÜVŐK , HÁZASSÁGKÖTÉSEK LEBONYOLÍTÁSÁT IS VÁLLALJÁK. a HELYSZÍNEN GYÖNYÖRŰ KÁPOLNA TALÁLHATÓ.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Vízimalom Túristvándi

Mindenki számára ajánlom a Túristvándi vízimalmot. Már többször jártam ott és mindig feledhetetlen emlékek maradnak.
Nagyon szép környék és ideális környezet a pihenésre.
Kempingezésre, vizibiciklizésre, és a helyi fogadókban nagyon finom hal ételek kaphatóak.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kékfrankos Étterem

Sziasztok! Mindenkinek ajánlom a Mátészalka Kölcsey úton található Kékfrankos éttermet. Udvarias és gyors kiszolgálás, Ízletes , finom menük a hét minden napján és finom , bőséges hús és hideg tálalak rendelhetőek.Rendezvény lebonyolításhoz is kiváló választás. A személyzet is nagyon udvarias, segítő kész, és segítségetekre vannak a bőséges étel és ital lap választásában.Mindenkinek ajánlom szerintem a közelben a legjobb és legelegánsabb étterem.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely