Üveges Anita

417930_459980710746276_985069235_n.jpg

6 értékelés

Sessanta Pizzéria és Étterem

Kedves, barátságos környezet és finom ételek! Én csak ajánlani tudom! Az árak is elég korrektek.Kulutrált
tiszta környezet! A kiszolgálás gyors zökkenőmentes. Régebben a barátitársasággal sokat voltunk ott!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Zöldfa Cukrászda

Kislányom névnapjára itt rendeltem egy tortát bár szép volt a torta de nem a kivánalmaknak volt megfelelő. Nekem nem nyerte el a tetszészem igy többet biztos nem rendelek innét mert amit kértem azt enm teljesitették és árban sem volt olcsó!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hatvan 2. Posta

Azért szeretem itt feladni a csekkjeimet mert kevesen vannak de a személyzet nem igazán kedves és segitőkész. Ez ez egy pozitivum amit fel lehet sorolni ebben a postában. Csak akkor jövök ide ha a a másik postán sokan vannak.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Főtéri Patika

Szeretek ide jönni mert kedves kellemes környezet és a kiszolgálás teljes mértékig megfelel at igényeimnek. Ha a kislányommal jövök nyugodtan ott hagyhaton a gyerek sarokban mert elfoglalja magát addig!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Balla Bútor

Sokszor megfordultam itt de sajnos nem tudtam soghasem vásárolni mert nem vlt megdfelelő ajánlatuk a számomra :(. Vagy túl drágák vagy a minőség nem felelt meg igy megfogadtam ezt az üzletet kihagyom
! Nem is igazán volt kedves az eladó!

Hasznos ez a vélemény? Igen

TESCO Hipermarket

Rengeteget járok ide! Jó és rossz tapasztalataim is vannak sajnos de azért a jó többségében. Az eladók nagy része kedves segitőkész és álltalában amit kinézek az újságból azt meg is találom. Sok a kedvezmény és tetszik hogy sokszor vannak ajándék kuponok!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely