P. Judit

P. Judit

5 értékelés

Kompház

Imádom azt a helyet.Elsö osztályu halacskájuk van mindíg.Fiss és ízletes.Nagyon hangulatos helyen van.Külön imádnivaló,hogy a Dunát látom halfalatozás közben.Az egyik kedvenc helyem.Ajánlom mindenkinek!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Pizza Pince

Imádom a pizzájukat.Csak tölük veszem.Budafoki révén mindíg helyben.Amugy a vendéglö hangulatos,tiszta és igényes.Csak ajánlani tudom mindenkinek!érdemes betérni,ha egy finom pizzára vágysz!5-öst érdemel.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Campona Bevásárló és Szórakoztató Központ

Minden egy helyen!Szó szerint bevásárló és szórakoztató központ.Szerintem a legjobb egész Budapesten.Mindent megtalálsz benne.Remek kávézót,mozit és a heti nagybevásárlást is letudhatod.Barátnökkel egy kávé,pletyi közben,migy a gyerek a játszóházban.Tökéletes....

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Guller Zoltán háziorvos

Tini korom óta a háziorvosom és természetesen az egész családomé,hosszú évek óta.Rendkivül lelkiismeretes és készséges orvos.Bármilyen problémával is fordulok hozzá.Mindíg megtesz minden töle telhetöt és komolyan veszi a leg banálisabb aggodalmaimat is.Nem pedig legyintve elsiklik fölöttük,mint a sok orvos.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Krémes Cukrászda

Gyerekkorom óta ide járok(évtizedekben mérhetö).Imádom a sütijeiket és bátran állíthatom hogy Budafok legjobb fagyiját is itt lehet megkapni.Mindenkinek csak ajánlani tudom,ha egy finom sütire vágyik.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely