Vancsok Betti

540114_501728053196565_276655300_n.jpg

6 értékelés

Auchan Dunakeszi

A zöldség osztály kínálata sokszor kritikán aluli: hűtött áru a polcon olvad ki, ezért már ekkor fonnyadt (paprika,paradicsom,jégsaláta!) Az árak nem a minőségnem megfelelőek. A csúnya áru is drága, mert a drágulás a zöldségekre a legjellemzőbb. Kevés az eladó és az sem ér rá a vevőkkel foglalkozni, mert annyi feladata van, hogy örül, ha azt elvégzi. Kevés az "egészséges" élelmiszer és az is méreg drága. Igy nem lehet rászoktatni az embereket az egészséges életre. A zöldség legyen olcsóbb, a csoki, a szesz, csipsz, keksz stb. pedig sokkal drágább! Sok a kínai, bóvli áru és így a minőség is rossz. Aki kínai árut akar menjen az piacra vagy az áruházukba. Kevés a működő pénztár és ott is feszült, túlhajszolt, ideges pénztáros dolgozik, mert retteg a főnökétől. Ami pozitívum, hogy van vásárlói busz és végre már nem az a lestrapált, folyton lerobbanó busz, lecserélték, remélhetőleg valamivel fiatalabb a jármű. A menetrendhez nehezen lehet hozzájutni és ha változás van, nem értesítik az utasokat róla.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dunakeszi Auchan posta

Sajnos szinte csak negatív véleményt írhatok. Mióta kitalálták a "várakozó táblát", hosszú sorok láthatók naponta, különösen a hét vége felé. Sajnos van egy-egy hölgy alkalmazott (középkorú), akinek a stílusa kritikán aluli. Nem bírja a feszültséget és olyan stílusban válaszol, hogy kinyílik a bicska az ember zsebében. Úgy gondolom, hogy nem kell ott dolgoznia, mert téved, ha azt gondolja, hogy Ő van értünk és nem fordítva. Ez a munkahelye! Hosszú a várakozók sora, mégis kevés a személyzet.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dunakeszi 1. Posta

Szinte soha nincs elég ember a kiszolgáláshoz. Lassú a rendszer. Pozitívum, hogy végre fiatalabb dolgozók is vannak, ők rugalmasabbak, kedvesebbek. Arra még nem volt példa, hogy minden ablaknál ült egy személy.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Gábris Zsuzsa fogorvos, Dunakeszi

A doktornő kedves. A szakrendelés kezdő időpontjában csak az aszisztensnő jelenik meg időben. Kizárólag bejelentkezésre fogadnak. Nem értem! Amennyiben magánrendelésre tudnék menni -ami csak pénzkérdés- ott érthető az időpont kérés. A rendelési idő (munkaidő) a fogorvosokra is vonatkozik, mint más munkahelyen. Az ellátással elégedett voltam.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Fodrászat Pont Neked

Kedves, barátságos kiszolgálás, gyors és szakszerű munkavégzés. Megfizethetőek az árak. Állandó akciók vannak. Nincs bejelentkezés, érkezési sorrendben dolgoznak, így az érkezők között nincs vita. Állandó vendég lettem, igaz csak egy igazán rövidre vágott hajat szeretnék minden alkalommal.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Pléh Csárda Étterme

Több mint 15 éve után a hely sokat változott külsőleg, ami előnyére vált. Sajnos a pincérek nem változtak. Megmaradt a régi mentalitás, hozzáállás, bár némi próbálkozást észrevettünk az udvariasságra vonatkozóan.
Gyorsan üljön le a vendég és még gyorsabban rendeljen, ha lehet még gyorsabban egyen és fizessen.
Az ételek finomak voltak (roston lazac, rántott szelek töltve, gundelpalacsinta), de a lazac kicsi és drága (de a pincér ezt előre közölte is, hogy a lazac drága! és ne várjak nagy adagot és ezt sikerült is elérni!). A palacsintának köze nem volt a névadójához!
Azt hiszem újabb 15 év múlva talán változik valami, mert nem mindig jó, ha maradunk a régi hagyományosnál. (különösen nem a személyzetet illetően.
Többet vártunk.
A 3 csillag az ízvilágnak jár !

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely