Dániel Kamarás

10258533_877339155625059_1731010630453652378_s.jpg

5 értékelés

Media Markt

Sok minden megtalálható, plázában van, kedves eladók, jó árak, kellemes akciók. Kipróbálható dolgok. Rengeteg készülék. Gyorsan megközelíthető helyen van, tömegközlekedéssel is egész jól megközelíthető.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Panda Kínai Büfé

Finom ételek, jó ár. Egész olcsón lehet kapni hatalmas tál ételeket, amik még finomak is. Szerencsére nincs messze a főiskolától így egy rövid ebédszünetben könnyen és gyorsan megközelíthető. jó kiszolgálás, jó kaja.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Sugár Mozi

Jó kis mozi. Olcsóbb mint a többi, a legjobb helyen van mert mindennel megközelíthető, sok remek akciójuk van. Ha elfogyott a hely olcsóbban még lépcsőre is adnak jegyet :D. Mindenkinek ajánlom aki szeret moziba járni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Cromax Autóalkatrész Győr

Bár én a pesti üzletükben voltam, de az ár mindenütt ugyan az így az árak egész jók olcsók, ha van club kártyád akkor még olcsóbban tudsz alkatrészeket venni. Az online rendelőfelület jó, érthető, az eladók nagyon segítőkészek és rendesek.

Hasznos ez a vélemény? Igen

MOL benzinkút

Remek hely! Ha tankolni kell tuti ide járok. Az árak kifejezetten jók, a benzin minősége is nagyon jó, és az eladók is nagyon barátságosak. Könnyen megközelíthető. Tiszta és barátságos hely. Aki nem szeret molnál tankolni egy próbáért megéri ide betérni ;)

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely