K. Kata

K. Kata

5 értékelés

Erdőspuszta Club Hotel-Fenyves Vendéglő és Rendezvényterem

Ismét itt jártunk,most sem csalódtunk!Keresztelőt ünnepeltünk nagy családdal (20 fő),a kiszolgáláson ezt észre sem lehetett venni, mindenki rögtön megkapta amit kívánt! A kétszemélyes tálak isteniek voltak, különlegességekkel (sült kacsacomb,kolbász,szalonna,párolt káposzta-pont nekünk való), hatalmas adaggal. Tortát is "becsempésztünk", szeretettel felszolgálták kedveskedve a kis ünnepeltnek. A környezetről már nem is beszélve! Tele hassal sétálgattunk a gyönyörű parkban/erdőben, s a közeli lovardában még állatokat is néztünk, simogattunk a gyerekek nagy örömére! Szuper hely! Köszönjük!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Vanilia Cafe Cukrászda

Nagyon finom torták, sütik, fagylaltok vannak. Nem egyszer rendeltünk már tortát,pedig nincs közel hozzánk,de megéri elmenni Debrecenből Józsáig az ízek, a kedvesség, a precízség és nem utolsósorban az árak miatt. Telefonon való rendelésnél is rögtön értik milyen tortát szeretnék és pontosan olyan is lesz! Nagyon elégedett vagyok! Csak ajánlani tudom.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Főnix Patika

Ha tehetem,ide járok. Törzsvásárlói kártyámmal azonnali 10% kedvezményt kapok. Telefonon is érdeklődtem már termék iránt, ami épp nem volt, és rögtön meg is rendelték nekem,pár napon belül megkaptam. Míg én vásárolok a gyerekek elnézegetik az akváriumot, vagy játszanak a falijátékokkal. :-)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kenézy Gyula Kórház és Rendelőintézet

Pulmonológiára járunk a kisfiammal. Az első jó pont már a regisztráció, ami külön van a felnőttekétől, így szinte rögtön sorra kerülünk. Soha nem kellett sokat várnunk, sőt, az időpont előtt már szólítottak. A doktornő és az asszisztens is végtelenül kedves és jó szakember, értenek a gyerekek nyelvén. Azt kell mondjam, szívesen járunk ide, nem gyomorgörccsel, mint egyébként orvoshoz szokás. :-)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hervis Debrecen Parkcenter

Nagyon jó akcióik vannak, az eladók kedvesek, segítőkészek. Párom vett egy komolyabb kerékpárt,ami elég sok körültekintést, megfontolást igényelt. Az eladó mindenben segített,ajánlotta a megfelelő méretet,sőt ki is próbálhattuk ott a boltban. :-) Mire eldöntöttük,már zárórához közeledtek,de ezt nem éreztették, még a szervíz is elvállalta,hogy útra készre szereli a bringát. Kupont is, biztosítást is kaptunk. S a bónusz: azóta is voltunk párszor, és az eladók,s még a biztonsági őr is megkérdezik,hogy miként szuperál a bicikli!!! Biztos mély nyomot hagytunk bennük... :-)

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

2 Kedvenc hely

Még több »
Erdőspuszta Club Hotel-Fenyves Vendéglő és Rendezvényterem
Debrecen-Külterület Panoráma-Diószegi út kereszteződése, 4002 Debrecen
Hervis Debrecen Parkcenter
Kishatár utca 17232/19, 4030 Debrecen