Béláné Kovács

554915_306992432763090_1627767438_n.jpg

8 értékelés

Thai Ételbár

Színvonalas,választékos ,ízletes ízek és udvarias kiszolgálást tapasztaltam és az árak is megfelelnek a párom és az én számomra és hangulatos a berendezés ,a bútorok és a színek is tetszettek nekünk!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hotel Karos Spa**** superior

Több alkalommal töltöttünk el hétvégét párommal.Számomra a legjobb hotel.Kellemes tiszta rendezett.A személyzetről csak jót tudok írni.Az étel kitűnő,fürdő csodálatos.Minden évbe vissza megyünk, amit várok!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Oázis Panzió

Nagyon kellemesen éreztük magunkat. Az ételek és a kiszolgálás kiváló, a személyzet előzékeny és kedvesek! A strand szemben van 2 m-re.,ami fontos szempont volt számunkra! Én csak ajánlani tudom :-) mindenkinek!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központ - Cserkeszőlő

Sok medence van.Viszonylag jók az élményelemek.Mi a szálloda miatt ingyen használtuk a fürdőt.Szombaton mentünk,amikor hosszabb nyitvatartási idő van,Ez már inkább a szállodát dicséri.Vasárnap 10-ig kijelentkeztünk,de délig fürödhettünk

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hotel Atlantis****

Szép tiszta kategóriájának teljesen megfelelő színvonalú. A személyzet kedves alkalmazkodó volt. A wellness részleg is teljesen elegendőt nyújtott. A lakosztályban a jacuzi miatt magas a páratartalom a szobában. Kényelmes bútorzattal rendelkező szobák.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Nelson Hotel

Sokat jártunk ide délben ebédelni. Az ételek ízletesek és finomak. A'la Carte-ban igen nagy az adag, de sajnos a déli menüben az adag egy férfi embernek igen kevés (pl.: pörköltből 6-8 db hús) ugyanakkor az ára más helyekéhez hasonló. Kár hogy egy ilyen jól kinéző hely nem ad arra hogy a vendég elégedett legyen.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Mátyáskert Fagyizó

A LEGJOBB FAGYI SZOBOSZLÓN ÉS FINOM A CSAPOLT SÖR!!! Mindenkinek ajánlom,hogy térjen be ide,mert nem fog csalódni sőt hasonló lesz a véleménye az enyémhez a párommal nyáron jártunk itt gyakran fagyizni!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Szilágyi Cukrászda

Nagyon finom fagylaltok voltak,különlegesek is akadtak, a kókusz ízlett a legjobban :) Beljebb még ízletesebb sütemények is voltak. Az árai fagyinak általánosnak mondható. Aranyosak és gyorsak a kiszolgálók :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely