Keresd meg a legjobb szolgáltatót a közelben, vagy értékeld akinél voltál!

Kiss Eszter

Vélemények, értékelések (3)

Saliris Resort Spa & Conference Hotel****

Értékelés 2013. 11. 07. 21:19
Az idén szeptemberben voltam pár napot. A szálloda valóban gyönyörű és jól is éreztük magunkat. Nem vagyok szőr-szál hasogató, de elmentem masszíroztatni. Nem volt olcsó, 8000 Ft-ot fizettem. A helységben nem volt klíma, kellemetlen volt a fülledt meleg. De az még viselhető lett volna csak hogy a masszőr meg volt fázva és végig szipogta és krehácsolta. Na ez nagyon idegesítő volt és nem igazán tudtam ellazulni. Ezt leszámítva jól éreztük magunkat és persze jó szívvel ajánlom mindenkinek.
  • elismerés
  • Hervis Sportáruház

    Értékelés 2013. 11. 07. 21:50
    Sokat vásárolok Hervis üzletekben, mert jó áron vannak a sport ruházatok. De a békéscsabai üzletben nagyon megaláztak és azóta nem nagyon preferálom őket. Történt egy alkalommal, hogy észre vettem, hogy az egyik sportcipőn rossz árcímke van. Pont egy nullával volt kevesebb. Szóltam az eladónak, hogy tényleg ennyibe kerül a cipő, mert bár nem tetszik, de veszek néhány párat. Erre el kezdtek velem kiabálni és még a vezetőt is oda hívták. Meggyanúsítottak, hogy én ragasztottam fel a címkét és már kiabált velem az összes eladó. Hiába mondtam, hogy szálljanak le rólam, jó indulatúan szóltam nekik, mert ugye annyiért kell eladniuk amennyi ki van írva és csak figyelmeztetni akartam őket. De csak ordibáltak és gyanúsítgattak. Ott hagytam őket és megfogadtam, hogy soha nem leszek jó fej.
  • elismerés
  • Hotel Aurum****

    Értékelés 2013. 11. 20. 20:44
    Két hete töltöttem el itt pár napot. Nagyon kellemes kis szálloda. Igényes szépen berendezett szobával, végtelenül kedves és szolgálat kész személyzettel. A kaja nagyon finom volt, ízletes, változatos és bőséges. Igénybe vettük a gyógyító részleget ahol kezeléseket kaptunk. A fiúk ügyesek voltak. Kipróbáltuk a wellness masszírozást is, a lányoknak hihetetlenül ügyes kezük volt, nagyon élveztük. Mindenkinek jó szívvel ajánlom, ha egy kellemes kikapcsolódásra vágyódik.
  • elismerés