szilva

szilva

10 értékelés

Fakopáncs Játékbolt

Gyakorló kisgyerekes anyukaként az egyik kedvenc boltom, itt minden a gyerekekről és a családról szól.Minden játék, dekoráció, képességfejlesztő, kirakó fából van. A játékok jó minőségűek,több generációt is kiszolgál! elképzelhetetlen , hogy mi mindent lehet fából elkészíteni: hajcsattot, autópályát, társasjátékokat...itt kedvére válogathat az ember, az eladó hölgy kedves, segítőkész,minden kérdésedre hozzáértően válaszolnak, szóval nem "multifeeling" érzés marad meg benned!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Duran Szendvics

Kedves Nekem a Duran szó pavlovi reflexeket índít be..vágyom rá!Emiatt az egyik kedvenc helyem! Mindig friss, ízletes szendvicsek, gazdag választék, itt mindenki megtalálja a kedvencét! Odafigyelnek a lisztérzékenyekre is, az Ő számukra gluténmentes lisztből készült kenyérből készítik el a szendvicseket. Remek vendégváró falat,gusztusosan díszítve, és a hazajutása sem gond, hiszen házhozszállítást is vállalnak és még ezt a gondot is leveszik a vállunkról. A házhozszállításkor sem tapasztaltam minőségi problémát!Kedves, segítőkész kiszolgálók!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Soter Ezoterikus Klub és Teaház

Számomra ez a hely nemcsak egy teaház, ahol rengeteg, minőségi teából válogathatunk, hanem az ezotéria tárháza is! A kellemes környezet, a füstölők illata gondoskodik arról, hogy a minőségi teánkat szűrcsölgetve relaxáljunk, meditáljunk az élet dolgairól, kiszakadva picit a mindennapi mókuskerékből. Ezoterikus tanfolyamok is indulnak itt, mindenki megtalálhatja az érdeklődési körének megfelelőt. Barátainknak, magunknak ajándéktárgyakat, ezoterikus könyveket is vásárolhatunk!Kellemes légkör, barátságos kiszolgálók,tanfolyamvezetők!

Hasznos ez a vélemény? Igen

BioHair Hajvágószalon

Ami idevonzott már az első pillanattól fogva az a BioHair Szalonok mottója: természetes, vegyszermentes alapanyagok! Faith in nature termékekkel dolgoznak és bio aloe vera sampont használnak.Az üzletek egységesen néznek ki, mindig sok fodrász dolgozik,ezért nem kell órákat várnunk , hogy sorra kerüljünk! Árai kedvezőek és mindig van valami akció is náluk! Fodrászaik a legmodernebb vágási technikákkal dolgoznak! Mindig felfrissülve, boldogan és elégedetten lépek ki az üzletből!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Angelika Kávéház

Erre a helyre már tiniként is jártam, de ha elmegyek előtte biztosan leülök egy finom, gőzőlgő kávéra. A budaiak közkedvelt törzshelye! Arculata sokat változott, kívűl-belül megújjúlt.Ma már melegétel és pálinka specialitások is kaphatóak. Áraik magasak de minőség és látvány, a Duna, a nyüzsgő életkép feledteti ezt velünk. Ideális hely ha elmélkedni akarunk,hiszen órákat lehet itt eltölteni a forgatagot és Dunai hajókat bámulva! A pincérek mindig segítőkészek voltak, eddig nem volt rossz tapasztalatom velük kapcsolatban.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Rosenstein Vendéglő

Az én kis családom apósom 80. szülinapját tartotta ebben a kellemes, és családias vendéglőben. 30 an gyűltünk össze a különteremben, teljesen elszeparáltam és meg kell mondjam, ilyen finomat már régen ettünk! Gusztusosan meg volt terítve , a pincérek lesték minden gondolatunkat is, tényleg értünk voltak! Szép menükártyán volt olvasható a majd felszőlgálandó fogások sora. Mindenki megtalálta a hozzá legközelebb álló ízvilágot. Mi pedig csak faltuk az "igazi" Sóletet minden belevalóval,de a borjúpaprikást nokedlival is! Igazi házias ízek! Kiemelném még , hogy kifejezetten gyermekbarát,mi 1 éves kisfiamat is magunkkal vittük és a pincérek folyamatosan azt lesték, hol segíthetnek be nekem!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Szamos Gourmet Ház - kávéház, cukrászda, csokoládészalon

Eza hely igazi multikulináris hely, kávézó, cukrászda, bonbon műhely. A külső-belső dizánj, így magyarosan előkelő, elegáns, de az árak magasak a mi pénztárcánkhoz, persze a hely szelleme és a minőségi finomságok ellensúlyozzák. Teljes bonbon kínálatuk 40 féle ízvílágot ölel magába, ezért érdemes esetleg karácsonyi ajándékötletként is feljegyezni, hiszen ki ne örülne egy minőségi, válogatott bonboncsomagnak a fa alatt.
Újjításuk , hogy délben már menüválaszték is van , így most már egy könnyű ebédet is el lehet költeni náluk!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Csirke-Fogó

Imádom ezt a helyet, mindig minden friss ropogós, brutálisan ízletes!!!Utánozhatatlan, az otthoni nem lesz ilyen bárhogyan is igyekszem! Az üzlet mindig ragyog a tisztaságtól,a választék is bőséges...válogathatunk az egyszerű "főzelék-feltéttel" menütől a feltúrbózott csirkés szendvicsekig mindent!Kedvencem a ropogós csirkecomb császárzsömlével és franciasalátával. Áraik barátságosak csakúgy ,mint a kiszolgálók. Mindig van valamilyen vevőcsalogató akciójuk is!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Szimpla Kert

Mostanában nagy divat a külföldiek körében is a "romkocsmaturizmus" , nekem a Szimpla a befutó.Talán azért mert tudomásom szerint a világ 3. legjobb romkocsmájának szavazták meg. A helyet nem tudom leírni,bemutatni, ezt látni kell! Mindenki nyüzsög,ebben a "felújítás alatt levő" épületben.A Wc re ha nem muszáj ne menjünk, inkább izzadjuk ki..bár szükségg törvényt bont! Őskáosz,mindenki más nyelven beszél, bábeli tényleg a zűrzavar, de egy érzés mindenkiben közös: az,hogy jól érzi magát!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Culinaris étterem Perc utca

Én személy szerint culinaris rajongó vagyok!Talán úgy tudnám jellemezni , hogy a minőségi ételek és alapanyagok boltja. Ha itt járok mindig bemegyek és akkor is vásárolok valami finomságot, ha tervbe sem volt véve. Mindig elcsábít a bolt hihetetlen választéka!ímindig friss zöldség- gyümölcs, friss saláták, sajtok. Különleges szószok, eszméletlen finom csokoládék...a kiszolgálók mindig kedvesek és segítőkészek, ha valamit médgsem kaptam meg azt megrendelik! Újdonság, hogy elindult webáruházuk is, így most már otthonról, kényelmesen több , mint 5000 fajta termékük közül válogathatunk!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely