Tóth Éva

199175_1905580245357_6030085_n.jpg

4 értékelés

Dr. Köröskényi Kálmán fogorvos

Tiszta fogatér várja az ügyfeleket! A Doktor úr kedvesen fogadja a betegeket megnyugtatásként beszélget, vagy éppen viccel üti el a páciens félelmeit! Kezelés közben is viccet mesél, kezelés után mindent elmond mit csinált mi még a fontos tennivaló illetve mivel lehet hatásos a fogak megmentése illetve megtartása! Mindig lehet a paciensnek megfelelő időpontot kapni! Nagyon sajnálom, hogy mostanában a betegsége miatt nem praktizál! Minden jót kívánok neki és gyors gyógyulást!!!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Rák Károly fogtechnikus

A helyi újságban olvastam a hirdetését , felhívtam elmondtam problémámat és már aznap 16 órára kaptam időpontot! Családi házuknak alsó részén van kialakítva egy fogadótér ami tiszta és barátságos! A Dr. úr megvizsgálta az érintett területet és alaposan elmondta mit tud ajánlani és mennyiért! Fogpótlást csináltattam nála ami 1 héten belül elkészült próbákkal együtt! Kedves és türelmes volt minden egyes alkalommal! Precíz gyors munka, segítőkész és megfizethető ami mostanság nagyon ritka!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Coop

Az élelmiszerboltba lépve tisztaság és rend fogadja a vásárlót! A zöldséges pult rendezettebb átláthatóbb mint korábban! A dolgozók kedvesek, segítőkészek! Akciók terén sokat fejlődött a közért, de akción kívül is lehet kapni kedvező áron termékeket coop termékből a zsíroldójuk kiváló és hatékony megfizethető áron! Füstölt frankfurti virsli 699.-Ft kilós áron dec.27-én! Csak így tovább!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Gyógyszertár

A gyógyszertárba lépve mindig tisztaság és rend fogadja az ügyfeleket! A dolgozók kedvesek segítőkészek és türelmesek! Gyógyszer amit keres az ügyfél megrendelik ha éppen nincs 1 nap maximum a várakozási idő! Gyorsak megbízhatóak! Csak ajánlani tudom!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely