Berghoffer Balázs

Berghoffer Balázs

2 értékelés

Bartal & Bartal Fogorvosi Rendelő

A két testvér együtt dolgozik, dr. Bartal Zsolt, és dr. Bartal Péter. Én személy szerint csak Péternél jártam, de a nejem volt Zsoltnál is, és fantasztikusa jól dolgoznak. Gyorsak, precízek, pontosak, és a mi a legfontosabb a mai világban: mérhetetlenül korrektek. Nem a lehúzás a céljuk, hanem az, hogy a betegek mielőbb meggyógyuljanak, és elégedetten távozzanak. Korrekt módon tájékoztatnak mindenkit a várható költségekről - mert ugye a fogászati beavatkozások elég költségesek - és a végén nincs olyan, hogy "...ezt nem láttuk előre...", meg "...nem várt költségek merültek fel...", stb.
A beteg azt kapja minden esetben, amiben megegyezett az orvossal.
Mindenkinek bátran, és szívesen ajánlom a rendelőt, és a két orvost! Csak jó előre be kell jelentkezni hozzájuk, mert elég sokan járnak hozzájuk - ami nem véletlen...

Hasznos ez a vélemény? Igen

Horgászok Háza - Debrecen

A kiszolgálás korrekt, segítőkész. Nem az a cél, hogy rád tukmáljanak minden francot, hanem az, hogy a pénzedből a legjobbat tudd kihozni ár-érték arányban. Tényleg minden megtalálható a +Jézuskától a géppuskáig", vagyis minden, amire egy horgásznak szüksége lehet. A hely nagy, így kényelmesen lehet nézelődni, válogatni. Ajánlom minden horgásznak figyelmébe!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely