Balogh Boglárka

10478164_921352054557486_2168172208226340595_t.jpg

3 értékelés

Takko Fashion

A képzeletbeli "kedvenc üzletlistám" élén állnak. Rendszeres vásárlójuk vagyok, ugyanis itt mindig megtalálom a számomra legelőnyösebb ruhákat a megfelelő méretben, színben és ami a legfontosabb, hogy megfizethető áron. Már évekkel ezelőtt beregisztráltam, ezért rendszeresen kapok kedvezményre jogosító kuponokat, amit általában fel is használok. Külön örülök, amikor a születésnapomról sem feledkeznek meg és személyre szabott kedvezményeket kapok ajándékba.
A kiszolgálás színvonalas, kedvesek, figyelmesek és segítőkészek az eladók, a vevőket rendszeresen megújuló, széles választékkal várják. Az üzlet hangulata kellemes. Minden korosztály megtalálja itt az évszaknak megfelelő viseletet.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Interspar Hipermarket

Szeretek itt vásárolni, mert mindig megtalálom, amire szükségem van. Széles a választék, a kiszolgálók kedvesek és figyelmesek. Könnyen megtalálom őket, ha esetleg segítséget szeretnék kérni. Hetente megújuló akciókkal várják a vevőket és sokszor már az akció kezdete előtt egy nappal megvásárolhatók a termékek alacsonyabb áron.
A saját márkás termékeikben soha nem csalódtam még.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kínai Ételbár

Ha gyors menüre vágyom, akkor mindig itt fogyasztok. Imádom a kínai ételeket és ők jól el is tudják azokat készíteni. A nagy adag náluk olyan hatalmas, hogy 2 napig lehet enni. A kiszolgálók kedvesek és segítőkészek .

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely