Katrus

10 értékelés

Café Vian

A napokban a Liszt Ferenc téren lévő Café Vianban vacsoráztam. Én személy szerint nem ismertem ezt a helyet, de azt hiszem visszajáró vendég leszek. Kellemes környezet, jó hangulat, szuper asztaltársaság.
A választék nagy volt, így nehéz volt a döntés, én mégis egy könnyű kis vacsora mellett döntöttem, mely nem volt más, mint tárkonyos csirkemell grillezett zöldségekkel. Én soha nem ettem talán még ilyen finom grillezett zöldségeket, a csirkemell más dolog, mert azt tényleg finoman el lehet készíteni akár itthon is, de nálam a grillezett zöldségek nem mindig nyerők, de most ez igazán az volt. Desszertként pedig francia almatortát ettem vanília fagyival, ami megint nyerő volt nálam, igaz már nem tudtam megenni az egészet, de igazán ízletes volt

Hasznos ez a vélemény? Igen

K:antin

A K:antint csak nemrég fedeztem fel, de eddig csupa pozitív tapasztalatom volt, így, hogy már többször jártam ott. Természetesen ez egy közösségi hely és bárki betérhet. Fizetni ugyan csak bankkártyával lehet, de szerintem manapság már szinte mindenkinek van kártyája, így ez sem okoz akkora problémát.
Én legutóbb egy csokis lattét ittam, ami igazán felüdítő volt azon a hideg őszi estén. Az előadások kezdete előtt, illetve a szünetben nagy tömeg van és mindenki enyhíteni szeretné éhségét és szomjúságát (néha versenyt futva az idővel, hogy ezt még az előadás kezdete előtt megtehesse).
Mindenhol tisztaság van, a büfé kínálata elég nagy, a személyzet pedig készséges és gyorsan dolgozik.
A büfében sütemények, pogácsák, üdítők, kávé vásárolható és elég nagynak mondható a választék.
A színházi alkalmazottak is segítőkészek, ha bármi kérdésünk lenne egy-egy előadással kapcsolatban.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hisztéria Kávézó

Már jártam a Hisztériában, az nem volt túl jó, mégis gondoltam adok neki még egy esélyt. Sajnos ez nem biztos, hogy a legjobb ötlet volt részemről.
Egy csokifagyis összeállítás mellett döntöttem (4 gombóc csokifagyi, gyakorlatilag diákcsemegés magvakkal, spagettitésztára hasonlító formában), mely közel sem úgy nézett ki, mint amit előzőleg a képen láttam. Ha jól emlékszem a felsorolásra akkor a tejszínhab nem szerepelt benne, ehhez képest a kehely alján volt egy adag, emellett a fagyi gyakorlatilag megolvadt mire sikerült kihozni az asztalunkhoz. Most még azt sem mondhatom, hogy a látvány kárpótolt, hiszen az olvadt fagyi látványa annyira nem érdekes. A tejszínhabbal pedig nem tudom mit csinálnak, de nekem most is egy állott valamire hasonlított.
Összességében nagyon nem voltam megelégedve, sajnos nem azt kaptam, amire számítottam.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Coop

Általában igyekszek magamnak ebédet főzni vagy, ha ez nem jön össze próbálok magamnak valami kevésbé egészségtelen dolgot venni. Nagyon ritkán járok ebbe az üzletbe, mert ugyan látszólag van minden, mégis sokszor tapasztaltam, hogy nem tudom azt megvenni, amit konkrétan szerettem volna. Az árak még ahhoz képest is magasak, hogy egy kisebb üzletről van szó, így az ár-érték arány szerintem nem igazán jó.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Jono Yogo

Egy nem túl kellemes ebéd elfogyasztása után döntöttem úgy, hogy benézek ebbe a Jono Yogo nevű édesség birodalomba, hátha hátha alapon. Már egyszer mikor megjelentek ezek a joghurtos csodák a köztudatban próbálkoztam, de arra már nem is emlékszem, hogy milyen volt, annyira mély nyomot nem hagyott bennem. Most azt gondoltam, hogy újítok és a szokásos fagyi helyett most egy ilyen joghurtos dolgot próbálok ki (újra). Nem túl olcsó, bár mindenki annyit vesz, amennyit csak akar. Kicsit önkiszolgáló is az egész hely, na jó nem kicsit. Azt leszámítva, hogy a pult mögött álló kedves lányok lemérik a poharadat (persze a benne lévő joghurttal) és elveszik tőled a pénzt mást nem nagyon láttam, hogy csinálnának (persze ez így nem igaz, mert nyilván segítenek, ha szükséges, illetve én csak rövid időt töltöttem az üzletben.. ). Na jó, persze, így megvan a szabadság érzete, hogy azt veszel amit akarsz és szórakozhatsz a kis kiegészítőkkel is. Először ki kell nyomni a joghurtot egy kis pohárkába (teljesen úgy működik, mint normál csavaros fagyi, ami sokak kedvence), aztán jöhet a többi finomság rá, ki mit szeretne. Jelen esetben kb 8-10 fajta joghurt közül lehet választani, melyek a hagyományos ízektől a kicsit furcsább ízekig állnak rendelkezésünkre, illetve mindenféle apróságok lehet még rászórni pl gumicukor, bonbon stb. Én végül egy csokis-mézeskalácsos-tojáslikőrös kombináció mellett döntöttem.
A hely színes, szórakoztató és aranyos. Az ízeket viszont nagyon a fagyihoz akarjuk hasonlítani, így szerintem nem is tudjuk annyira élvezni, mint szeretnénk. A hideg miatt a fagyi jut eszünkbe, a név miatt a joghurt, mégsem tudom eldönteni még mindig, hogy ez a kombináció ízlik e nekem.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Schmuck Ékszerbolt

Néhány napja jártam ebben az ékszerüzletben. A barátnőm szeretett volna egy nem túl drága, de annál csillogóbb fülbevalót venni. Nem is volt gond, hiszen most szinte az egész boltban a termékekre 50 % kedvezmény volt. Az eladó nagyon segítőkész volt, bár néha úgy tűnt, hogy kicsit unja a vásárlásunkat, pedig szerintem annyira nem voltunk problémásak. A fülbevaló kifizetése után a visszajáróra kicsit várnunk kellett, bár a probléma okáról lemaradtam csak azt vettem észre, hogy kb 5 perce ott álltunk és még mindig nagyon nézegeti az eladó a pénztárgépet.

Hasznos ez a vélemény? Igen

New Yorker

Téli szoknyát keresek már egy ideje, így egyik barátnőm tanácsára mentem be a New Yorkerbe. De sajnos kicsit csalódtam, mert ő azt mondta, hogy az Árkádban sok szoknyából lehetett még választani néhány napja, nekem viszont sajna csak a Westend esett útba. Sajnos olyat se nagyon találtam, ami tetszett volna, ezek mellett pedig még drágák is voltak és abszolút nem az én ízlésemnek valóak. Így nem kis csalódottsággal kullogtam ki az üzletből, újból szoknya nélkül maradva.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Office Shoes

Az Allee 20 %-os kuponakció miatt esett a választásunk most erre a bevásárlóközpontra. Az Office Shoes-ra pedig azért, mert már többször vásároltuk ebben ebben az üzletláncban.
Egy nagyon jó, meleg (nem csini, hanem hasznos, télen nem beázós) csizmát sikerült vennünk néhány éve már szintén itt. Ez a csizma az a kategória, ami inkább sportos, jól néz ki, nem ázik be és még így is megéri az árát, hogy nem lehetett felhasználni a kupont. Az üzlet bejáratánál már tájékoztatásként egy A4-es lapra rá van nyomtatva, hogy az akció (természetesen) csak a teljes áras termékekre vonatkozik. De ez sem szegte kedvünket. Az eladók nagyon kedvesek voltak, tényleg segítőkészek. Nem esett nehezükre, hogy segítsenek.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Wok'n Go

Talán az Alleeban nem akkora az éttermekből a választék, mint más bevásárlóközpontokban, de azért lehet válogatni. A mi választásunk egy kínai étteremre esett. Nem voltunk annyira éhesek, így egy menüt ettünk ketten, amelyben egy leves és egy kisebb adag sült tészta szerepelt.
A csípős savanyú leves csípős volt a sült tészta pedig valóban sült. Igazából meg voltunk elégedve, hiszen a tészta ízletes volt, a leves pedig kellően csípős, pont erre vágytunk egy vásárolgatós vasárnap délutánon befejezéseként.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Intersport

Egy jó ideje szeretem a sportboltokat, de eddig ezt a nagyobb üzletet nem nagyon látogattam. Talán ennek az volt az oka, hogy nem igazán esett utamba, illetve nagyrészt a bevásárlóközpontokban Hervis volt eddig.
Az Allee-ban egy kicsit kisebb üzlet van, mint az Aréna Plázában, viszont talán itt átláthatóbb a kínálat, mint ott. A termékek hasonlóak és nem túl drágák.
A választék nagynak mondható, viszont én nem nagyon találtam magamnak most semmit. Edzéshez kerestem háromnegyedes nadrágot, illetve pólókat, de egyikből sem találtam megfelelőt. Nem baj, ez jó ok lesz, hogy máskor is beugorjak az üzletbe.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

8 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely