Keresd meg a legjobb szolgáltatót a közelben, vagy értékeld akinél voltál!

pirieszti

Vélemények, értékelések (58)

Fogasház

Értékelés 2012. 11. 24. 17:17
Az Akácfa utcai Fogasház egy igazi romkocsma minden kellékével. Ide betérve az elején kicsit elveszve érezhetjük magunkat, de utána érdemes minden termet bejárni. Ha hétköznap tévednénk ide egyet szórakozni, akkor érdemes előtte kideríteni, milyen DJ lesz és milyen zenét fog játszani, mert az a stílus lesz egész este, ami nem igazán mondható mainstreamnek. A hely amúgy szépen meg van csinálva, kitűnő a berendezés, hangulatos az italárak viszont kissé magasak egy egyetemista számára. Egy látogatást biztosan megér, és utána mindenki döntse el maga, hogy mennyire is tetszett. Nálam egy erős hármas.
  • elismerés
  • SilverKart Gokart és Rendezvényközpont

    Értékelés 2012. 11. 24. 17:27
    SilverKart Gokart Budapesten az egyik legjobban megépített kitűnő minőségű gokart pálya! Életemben másodszor voltam ott, és egyszerűen lenyűgözött mennyire profi a felszerelés a gépek és minden más. Ajánlom kezdőknek figyelmébe, hogy ne becsüljék le, mert egy 8 perces menet iszonyú fárasztó tud lenni, kettőnél többet pedig már csak nagyon nehezen lehet bírni. A sebesség nagyon izgalmas volt, elég egy kicsit odalépni, és már a vesémet éreztem a háttámlán körülbelül. Nagyon jó program egy kisebb baráti társaság számára, csak sajnos a belvárostól kicsit messze esik, de ezért még BKV-zni is megér!
  • elismerés
  • Pasaréti Honvéd Lovarda

    Értékelés 2012. 11. 24. 17:36
    A Pasaréti Honvéd lovarda egy nagy múlttal rendelkező hely, sok generáció cseperedett itt fel, megtanulva a lovaglás alapjait. Minden szint / kezdő, középhaladó, haladó, ugratás/ számára biztosítanak itt lehetőséget. Az alapoktól kezdve a versenyszerű díjugratásig megtanulhatjuk itt a lovaglás csínját-bínját. Azonban ha csak a természet szeretete miatt és tereplovaglás miatt szeretnénk kipróbálni, akkor ez nem a megfelelő hely. Viszonylag biztos alapokat tudnak itt nyújtani, azonban egy- egy lovas óráért mélyen a pénztárcánkba kell nyúlni, de hát a lovaglás az egy drága sport. Lehetőség nyílik itt magán ló tartásra is, amit személyesen kell egyeztetni a vezetőséggel.
  • elismerés
  • Andersen2 Pub

    Értékelés 2012. 11. 24. 17:58
    Az Andersen Pub második verziója egy pár utcányira található a 4-6-os villamostól. Egyszerűen imádom! Pár hete voltam ott egy baráti társasággal, és nekem iszonyatosan megtetszett. Olcsó, de mégis jó és minőségi italok, több terem mindegyik más berendezéssel, hangulatos férőhelyek. Egy valami rondít bele a képbe, hogy mivel nagyon sokan szeretik ezt a helyet, és sokan járnak ide ezért esténként kicsit zsúfolt. Ha már itt vagyunk, akkor persze nyilván próbáljuk ki a méteres sört, de itt tényleg annyi újdonság van, rövid italok, koktélok olyanok, amikről eddig még nem is hallottam, hogy muszáj őket kipróbálni. Ha megéhezünk, akkor finom harapnivalót is fogyaszthatunk itt.
  • elismerés
  • Garzon Café

    Értékelés 2012. 11. 24. 18:20
    Garzon café kívülről szép és szimpatikus kis barátságos hely. Ha egy hétvége este szeretnétek lemenni, akkor előtte mindenképpen, foglaljatok asztalt, hiszen ez is egy forgalmas hely. MI legutóbb a „konyha divatú” részt foglaltuk le. Igazából nem volt valami kényelmes, 10-en próbáltunk összezsúfolódni az asztalnál, de nem igazán fértünk el, és a szék is kényelmetlen volt. Az italárak egész jók, de sokszor van hiány. Szerettem volna Sommersby-t kérni, ami elfogyott… Aztán az eperlé is elfogyott… Szóval ezeket leszámítva valóban jó és hangulatos, csak érdemes jobb asztalt foglalni, mint mi. De legalább a pultnál nem kell órákat várni, hanem gyorsan megkapod, amit kértél.
  • elismerés
  • Barba Negra

    Értékelés 2012. 11. 24. 18:34
    Ha egy hajón szeretnénk koncertezni a Karib tenger közepén akkor máris jó helyen járunk, hiszen a Barba Negrában ezt megtehetjük. A bejáraton túl úgy van kialakítva az egész tér, mint egy hatalmas kalózhajó, függő létrákkal, kalózokkal, indákkal, középen pedig a bárpulttal. Eközben pedig jó hangulatú koncerteken bulizhatunk, ahol kivételesen jó a színpad technika, remek a hangosítás szóval minőségi hely. A belépő egy-egy jobb koncertnél drágább, de ez tényleg megéri. Tiszta hely, gyors személyzet, és garantált jó koncert. Jó magam egy felejthetetlen Anna and the Barbies koncertet tomboltam itt végig. Ja és nincsen fullasztó tömeg a limitált jegyek miatt.
  • elismerés
  • Holdudvar Margitsziget

    Értékelés 2012. 11. 25. 10:16
    Talán nem én vagyok a legmegfelelőbb véleményalkotó, ha a Holdudvarról van szó. Egyik kedvenc régi helyem. Mivel a Margitszigeten található, ezért már mag a környezet is csillagos ötös. Mindig jó odáig haverokkal besétálni, és közben iszogatni. A hely nagyon igényesen van kialakítva, kinti üldögélős helyek, benti tánctér. Lehet tehát tombolni is, de lehet asztaloknál ülve baráti társasággal jót beszélgetni és közbe sörözni. Minden igényt kielégít. Fontos továbbá, hogy a hely nagyon tiszta, a mosdók is szépek, nem kerülget a hányinger, amikor oda be kell menni. A zene pedig mindig jó, a DJ-k barátságosak szívesen játsszák le az általunk kért zeneszámokat.
  • elismerés
  • Ötkert

    Értékelés 2012. 11. 25. 10:23
    Az Ötkert ma nagyon menő helynek számít a budapesti fiatalok és a külföldiek körében. Ódákat hallok róla, és rengeteg ismerősöm oda jár bulizni. Én személy szerint egyszer voltam ott kíváncsiságból, az én tetszésemet nem igazán nyerte el a hely. Drága ruhatár, drága italok, de nem egyetemista mércével, hanem budapesti belváros mércével is magas. A zene eléggé alternatív, aki ezt nem szereti, az ne ide menjen. Viszont valóban tele van külföldivel, és jókat lehet beszélgetni. Viszont a magas árakkal ki lehet kerülni, hogy ne járjanak ide akárki, hanem csak úgy mond az „elitebb réteg”. Nálam ezért egy hármast érnek…
  • elismerés
  • Rudas Romkert

    Értékelés 2012. 11. 25. 10:30
    A romkert a Budai oldalon közvetlenül a Rudas gyógyfürdő mellett található. Igazi kis nyári bomba parti hely. Bár alapterülete elég kicsi, itt a hangulat mindig a toppon van. A közlekedés nagyon jó, hiszen mindkét oldalról az éjszakai hetesek veszik körbe, így pestről sem jelent gondot megközelíteni. Szép igényes hely, jó zenével, és általában mindig jó társasággal, ha egy kicsit ki akarod szellőztetni a fejed, akkor egy pár méterre van csak a Duna part ott megteheted. Minden nyarat várok csak, hogy ellátogathassunk a Romkertbe, mert nincsen igazi nyári buli Romkert nélkül. Az italárak pedig nagyon kedvezőek.
  • elismerés
  • Szóda Kávézó & Mulató

    Értékelés 2012. 11. 25. 16:00
    Szerintem nincs olyan budapesti fiatal, aki ne ismerné a szóda kávézó és mulatót. Tipikusan az a hely ahova jólesik már koradélután beülni, pihengetni, lazulni. A bárpultnál tele van ez egész külföldi turistával, így ha nemzetközi kapcsolatokat akarunk építgetni, akkor ez is egy tökéletes hely. De az angol nyelvtudásunkat is csiszolhatjuk itt. Az árak normálisak, nyilván van egy-két drágább ital, de amúgy csak közepesen kell a pénztárcánkba nyúlni. Amúgy a hely nagyon kellemes nagyobb csoportok számára előre lefoglalható több asztal, így szinte bármilyen alkalomra tökéletes. Esti bulizáshoz is nagyon tudom ajánlani.
  • elismerés