Anjolie88

5 értékelés

Monyó Café

Kellemes beülős hely. Esténként elég hamar teltház lesz. Ottjártamkor elég hangos volt a zene, így beszélgetni kicsit nehézkes volt. A wc extra jó: tiszta, szépen felújított. Eléggé elüt a kocsma belsejétől, ami azért picit lepukkant. Külön piros pont, hogy lehet máshol vásárolt ételt bevinni. Egy-egy sört le lehet gurítani itt.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Pár perc krumpli

A pultos fickó elég komótosan tette a dolgát. Lehet, hogy előttem régen nem rendelt senki és kihűlt az olaj, de hosszú, hosszú percekbe telt mire kész lett a krumplim. A közepes adag irtó nagy, mivel csak magamnak vettem, eléggé küzdenem kellett, hogy megbírjam enni. A currys majonéz finom volt. Jövet-menet jóleső harapnivaló a sült krumpli. De a kiszolgálás miatt csak 4-est adok.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Széchenyi Gyógyfürdő és Uszoda

Egy időben rendszeresen jártam, szerettem a hangulatát. Lenyűgöző az épület, télen-nyáron kellemes élményt nyújt. A tisztaság lehetne nagyobb és olykor a kiszolgálás sem túl kedves. A szolgáltatáskínálat gazdag: sok-sok medence, és több féle szauna biztosítja az ellazulást. Számomra most már túl drága, igazából luxus idemenni, de egyszer-egyszer be fogok térni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézet

A kórház Kőbányai úti rendelőintézetében Foglalkozás egészségügyi vizsgálaton vettem részt. Katasztrófa volt. Az az érzésem volt, hogy dróton rángatnak, gorombán beszéltek, felesleges időpocsékolás, hogy külön a recepción kell mindent fizetni, ráadásul a vizsgálat 6800 Ft-ba került, plusz a tüdőszűrés 1700 Ft. A pofátlanság csúcsa volt, amikor egy elegáns "igazgató úrként" megszólított férfit előttem behívtak a rendelésre...A doktornőnek szerintem már nyugdíjba kellett volna mennie...kedves volt, de a pénzemért úgy érzem nem kaptam semmit, alig látta, amit írt.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Roxy Studio

Pilates órára járok a Roxy Stúdióba. A stúdió kellemes hangulatú, nyüzsgő, és épp emiatt sajnos az öltöző nagyon zsúfolt, és gyakran nem jut már szekrény. De szerencsére a táskát be lehet vinni a terembe is, így nem gond, ha nincs szekrény. A Pilates kellemes volt, szeretnék rendszeresen járni. Másoknak is ajánlom!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely