Anjolie88

6 értékelés

Monyó Café

Kellemes beülős hely. Esténként elég hamar teltház lesz. Ottjártamkor elég hangos volt a zene, így beszélgetni kicsit nehézkes volt. A wc extra jó: tiszta, szépen felújított. Eléggé elüt a kocsma belsejétől, ami azért picit lepukkant. Külön piros pont, hogy lehet máshol vásárolt ételt bevinni. Egy-egy sört le lehet gurítani itt.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Pár perc krumpli

A pultos fickó elég komótosan tette a dolgát. Lehet, hogy előttem régen nem rendelt senki és kihűlt az olaj, de hosszú, hosszú percekbe telt mire kész lett a krumplim. A közepes adag irtó nagy, mivel csak magamnak vettem, eléggé küzdenem kellett, hogy megbírjam enni. A currys majonéz finom volt. Jövet-menet jóleső harapnivaló a sült krumpli. De a kiszolgálás miatt csak 4-est adok.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Széchenyi Gyógyfürdő és Uszoda

Egy időben rendszeresen jártam, szerettem a hangulatát. Lenyűgöző az épület, télen-nyáron kellemes élményt nyújt. A tisztaság lehetne nagyobb és olykor a kiszolgálás sem túl kedves. A szolgáltatáskínálat gazdag: sok-sok medence, és több féle szauna biztosítja az ellazulást. Számomra most már túl drága, igazából luxus idemenni, de egyszer-egyszer be fogok térni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézet

A kórház Kőbányai úti rendelőintézetében Foglalkozás egészségügyi vizsgálaton vettem részt. Katasztrófa volt. Az az érzésem volt, hogy dróton rángatnak, gorombán beszéltek, felesleges időpocsékolás, hogy külön a recepción kell mindent fizetni, ráadásul a vizsgálat 6800 Ft-ba került, plusz a tüdőszűrés 1700 Ft. A pofátlanság csúcsa volt, amikor egy elegáns "igazgató úrként" megszólított férfit előttem behívtak a rendelésre...A doktornőnek szerintem már nyugdíjba kellett volna mennie...kedves volt, de a pénzemért úgy érzem nem kaptam semmit, alig látta, amit írt.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Rákóczi Grillház

Egy esküvőre voltam hivatalos, ahol 4990 Ft-ért annyit ehettem és ihattam volna 3 órán át, amennyit nem szégyellek. DE! Én nem tudtam maradni, csupán 1,5 órát és autóval voltam, tehát alkohol semmi, így szerettem volna egy barátibb lehetőséget. Az étterem előtt tábla hirdeti, hogy 2990 Ft-ért annyit ehetsz, amennyit akarsz, de az italt külön kell fizetni. Gondoltam, ez a nekem való. De a pincér vagy nevezzük Atyaúristennek nem így gondolta. Felháborodott, amiért variálunk, elképzelni nem tudta, hogy hogyan fogja megoldani és közölte, hogy ez esetben minden pincérnek meg kell jegyeznie, hogy én vagyok az, aki nem úgy fogyaszt, mint a többiek. Egyáltalán nem vette a lapot, hogy itt én vagyok a vendég és én fizetek, tehét lehetne rugalmasabb...kellemetlen volt a szituáció és az étvágyamat is elvette. Így egy üdítőt fogyasztottam csupán. Nem kóstoltam az ételt, mert a hozzáállásukkal elvették a kedvem. Nem szívesen mennék vissza.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Roxy Studio

Pilates órára járok a Roxy Stúdióba. A stúdió kellemes hangulatú, nyüzsgő, és épp emiatt sajnos az öltöző nagyon zsúfolt, és gyakran nem jut már szekrény. De szerencsére a táskát be lehet vinni a terembe is, így nem gond, ha nincs szekrény. A Pilates kellemes volt, szeretnék rendszeresen járni. Másoknak is ajánlom!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely