B. Adrienn

168513_173742715997091_4865861_n.jpg

15 értékelés

La Montanara Pizzeria Ristorante

A kedvenc éttermem Hévizen! Az étel finom, a kiszolgálás kedves, udvarias, az étterem szép, a házhoz szállítás profi! Csak jót mondhatok, ajánlom mindenkinek!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Gulya Csárda

Ahányszor csak erre járunk, mindig megállunk enni a Gulya csárdában. Először különleges kinézetével hívta fel magunkra a figyelmét, aztán rájöttünk, hogy a konyhája is nagyon jó! A család minden tagja megtalálta az ízlésének megfelelő ételt. A kiszolgálás udvarias, gyors, az adagok bőségesek. Külön kiemelném a haltálat, és ezen belül is a harcsapaprikást! Bátran ajánlom mindenkinek, aki egy bőséges és finom étkezésre vágyik.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Fiáker Vendéglő és Panzió

Eddig kétszer töltöttük a húsvétot családdal és barátokkal a Fiaker panzióban, valamint minden reggelinket és vacsoránkat a Fiaker étteremben fogyasztottuk el. Életem maradandó élménye volt, remekül éreztük magunkat! A kiszolgálás több volt, mint udvarias, szinte kitalálták a gondolatainkat. Az ételek annyira finomak voltak, hogy ha eszembe jutnak, még most is összefut a nyál a számban! Igaz, 2007 - ben és 2008 - ban voltunk ott, de remélem, hogy a színvonal még nem változott! Időközben láttam, hogy a szálláshelyek száma is bővült. Tervezem, hogy nemsokára újra ellátogatunk ide!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Nyíregyházi Állatpark

A legjobb állatkert, ahol valaha voltunk! Az egész családot teljesen elvarázsolta. Mi is kétszer mentünk vissza, mert 1 nap nem volt elég! A második látogatást úgy időzítettük, hogy ne késsük le a cápaetetést sem.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Sóstó Parkfürdő

Nagyon tetszett, a kinti nagy medence a gyönyörű környezetben, a benti élményelemek, a barlang, a sodrófolyosó és különösen: a remek hullámfürdő! Bátran ajánlom mindenkinek, nagyszerű kikapcsolódás az egész családnak!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Tamási Termálfürdő

Helybeliként alkalmam volt látni a fürdő teljes fejlődését. Gyermekkoromban még csak 2 termálmedence volt és egy pancsoló. Aztán megépült az egyik strandmedence, majd - éppen ballagtam az oviból, amikor elkészült az úszómedence, majd még egy strandmedence. Sok időt töltöttem ott, a gyönyörű környezetben, a dombok lábánál. 2011 szeptemberében pedig megépült a valóban korszerű. és az országban egyedülálló akadálymentesített, élményfürdőkkel, szaunával, gyerekvilággal, és az emeleten új termálmedencékkel felszerelt új részleg. Hogy miért adtam mégis csak 4 csillagot? Mert ár - érték arányban drága, az úszómedence teljes körű felújítása szerintem legalább 20 éve esedékes, de még nem történt meg, és ráadásul az országban egyedülállóan az úszómedence nem feszített víztükrű, hullámzik (szinte vadvizi élményt nyújt), és egyedi kiképzésének köszönhetően ami egyszer belelesett, az benne is marad, nem jut el a lefolyórácsokig, ellentétben más úszómedencékkel. Az egyetlen olyan kinti strandmedence pedig, ahova gyerekekkel be lehet menni, túlzsúfolt. Tehát bátran ajánlom gyógyulni vágyóknak, mozgássérülteknek, azoknak, akik szeretik a szaunát és a pezsgős - nyakmasszírozót élményelemeket, de láttam már jobbat is.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Simon Cukrászda

Lehet, hogy elfogult vagyok, vagy talán azért, mert Simon Gábor fagylaltja volt gyerekkoromban az első igazán finom fagylalt, amit ettem, de szerintem még mindig ők készítik az ország legfinomabb fagyiját:) Minden kreálmányuk ízletes, krémes, harmonikus, szóval leg - leg! Érdemes megkóstolni!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Wunderlich Bortrezor és Látványpince

Múlt héten jártunk itt egy kisebb csoporttal. Szervezett borkóstoló program volt, körbevezetéssel. Maga az épület lenyűgöző, mindenképpen érdemes megnézni! Már a főbejárat kialakítása is egyedi, és mindenkiből kicsalt egy "hűha!" felkiáltást. Utána a pult, az előtér, a finom részletek - az első burkolatelemtől az utolsóig, az üveglift, ami levitt minket az alsóbb szintekre, na és ezek az alsóbb szintek... A termek a bontott téglás pinceépítészet remekei, a bor megszentelt temploma, a szemünk szomjasan itta a csodás látványt. A körbevezetés, a kapott információ is hasznos és korrekt volt. Tulajdonképpen adhattam volna több pontot is, de nem teszem mégsem. Az ok pedig - a kóstolóként felkínált borban rejlik. Ugyanis vettem már náluk palackozott bort még két éve, és az finom volt. Sőt, ezen az eseményen se volt mindegyik rossz, pl. a "welcome drink" - ként kínált rizling szinte desszertszámba ment. De a rozé már savas volt, és a többi bor sem volt a csúcson. (Ebben többen is egyetértettünk.) És a hatás... Borhoz szokott kis csapatunk fél óra múlva kipurcant. Volt akinek a gyomra égett, mások fejfájással küzdötek vagy általános rossz közérzetre panaszkodtak. És kérem, itt nem a mennyiséggel volt probléma, hisz tényleg csak kóstoltunk, és nem először életünkben. És persze előtte megfelelő mennyiségű ebédet is ettünk. Megjegyzendő továbbá, hogy a pattogatott kukorica is érdekes kísérő egy nívós borkóstoló mellé, és a poharaknál is tapasztaltunk némi átlátszatlanságot - de ez már csak részletkérdés. Szóval összefoglalva: látvány, körbevezetés, udvariasság, palackozott borok - csillagos ötös, borkóstoló - közepes. Remélem, az új évjárat jobb lesz :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Lecsó Magyaros gyorsétterem

Gyorséteremhez képest nagyon jó, "mindent tud, amit a nagyok!" Az ízvilága pont megfelelően, közepesen fűszerezett,a hagyományos magyar házikoszt értékeit tükrözi. A kiszolgálás udvarias, gyors, odafigyelnek mindenkire. A választékból a vegák, diétázók, főzelékfalók vagy a megrögzött húsevők egyaránt megtalálják a fogukra való falatot. Az is tetszik, hogy szinte minden fizetőeszközt elfogadnak.Bátran ajánlom mindenkienk, aki ebédelni szeretne az Árkádban! (Egyetlen hátránya, hogy dél körül kicsit sokan vannak, de ez csak azért van, mert tényleg jók!)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Háda Angol Használtruha Kereskedelem

Ha Pécsett tartózkodom, szinte mindig ellátogatok a nagy kilós Hádába. Itt mindig találok az elképzeléseimnek megfelelő ruhadarabot. Szeretném most megosztani azt az élményemet, amikor barátnőmmel éppen sikerült kifognunk egy bálabontást itt! Hát, az egy külön műsorszám. A tömeg már egy órával előtte gyűlni kezdett. Aztán a kapunyitás előtt egy utolsó szigorú utasítás, hogy ne tapossuk le egymást - és már mehettünk is befelé. fegyelmezett csapat volt, szépen, sorban nyomultunk a hatalmas terem felé, ahol vállfákra aggatva vártak minket a kincsek. Én csak egy farmert akartam venni a gyereknek. Ehhez képest beszereztem - a farmer és egyéb, gyermekeimnek szánt cuccok mellé - a komplett őszi - téli ruhatáram, csupa márkás ruhából, és barátnőm segítségével rátaláltam az új stílusomra is, ami itthon nagy sikert aratott, és a páromnak is tetszik... Köszi, Háda! (Annyiért, amennyiért max. 2 pulóvert vehettem volna egy közepes árfekvésű ruházati üzletben.)

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

1 Kedvenc hely

Még több »
Boutique Hotel Sopianae****
Felsőmalom utca 24., 7621 Pécs