szzs69

szzs69

3 értékelés

Kisteleki Tanuszoda és Termálfürdő

Szoktam járni. Kedvelem. 2013.10.26-án, szombaton nem tetszett, hogy a jegy megvételekor nem tájékoztattak, hogy az úszómedence aznap nem használható. Ezt már csak benn tudtam meg. Szerintem erre jobban oda kellene figyelni. Kellene még a szaunában egy védőburkolat a lámpa elé, mielőtt megéget valakit! Egyébként kellemes, jó hely.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kisteleki Tanuszoda és Termálfürdő

Lehetne több fogas a táskák, törülközők számára, mert az emberek - jó magyar szokás szerint - a székekre, pihenő ágyakra pakolnak. Ha meg kijövök a szaunából, vagy befejezem az úszást, és lepihennék egy kicsit, nem tudok leülni, lefeküdni, mivel minden ilyen eszköz "foglalt". A szaunázás kultúráját sem nagyon ismerik az emberek: bevisznek kis gyereket, bemennek műanyag papucsban, stb. Lehetne 1-2 tájékoztató táblát kitenni, hogyan is illik, hogyan egészséges szaunázni. Mivel ezek az emberek maguktól nem fognak erre a témára rákeresni az Interneten, így juthatnának közvetlenül az információhoz.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Stop Cukrászda

Plusz jó pont, hogy tudják, melyik termék miből készül, így a különböző étel-érzékenységben szenvedők is bátran választhatnak finomságot!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely