Iván Kertész Kati Kertész

1545648_755187604500501_578119553250901428_n.jpg

17 értékelés

Lidl áruház XIII. Béke tér 2-4.

Nagyon jó tapasztalataim vannak ezzel a Lidl áruházzal kapcsolatban! Mindig mindent megkaptam, amit kerestem és számomra nagyon kedvező áron. Másoknak is szívesen ajánlani tudom! Ráadásul az eladók is udvariasak, segítőkészek.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Madal Cafe

Nagyon hangulatos, stílusosan berendezett kávézó indiai hangulatban és ami legfontosabb, kitűnő kávékkal! Nagy választék van különleges kávékból, mindig más és más akciókkal és nagy szakértelemmel rendelkező, vendégszerető házigazdákkal!

Hasznos ez a vélemény? Igen

IKEA Bútoráruház

A KEDVENC BÚTORÁRUHÁZUNK! NAGYON CSALÁDIAS HANGULATÚ, SOKSZOR NEM IS VÁSÁROLNI, HANEM IDŐTÖLTÉSBŐL MEGYÜNK ODA. RENGETEG PRAKTIKUS APRÓSÁG IS KAPHATÓ, MELYEKET JÓL TUDUNK HASZNÁLNI. AZ IKEA FAMILY KLUB TAGJAI IS VAGYUNK, EZEKKEL OLCSÓBBAN TUDUNK VÁSÁROLNI! NAGYON JÓ AZ ÉTTERME!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Aquaworld Budapest

Nagyon jó hely, sok érdekes vízi élményben volt részünk, de eléggé zsúfoltnak találtuk. A medencék és a vendéglátó részlegek színvonalasak voltak, a tisztasággal is elégedettek voltunk. Kár, hogy az öltözők eléggé "nyitottak".

Hasznos ez a vélemény? Igen

Maródi Cukrászda

Nagyon jó kis cukrászda, megfelelő minőséggel és megfelelő árakkal (bár az utóbbi időben itt is emelkedett az "árszínvonal"). Egyszerűen, de ízlésesen van berendezve, a személyzet barátságos és segítőkész. Tudjuk ajánlani!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Vanilin Cukrászda

A Vanilinben rendszeresen vásárolunk, jó minőségűek a sütemények, frissek is és az áruk is elfogadható. Általában sok a vásárló, ezért fel kell készülni a sorbaállásra. Kár, hogy nincs lehetőség asztal melletti ülő fogyasztásra zárt helyen!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dunapark Étterem Kávéház

Régi, patinás kávéház (és étterem), elsőosztályú körülményekkel és felszolgálással, valamint ugyanilyen színvonalú árakkal. A sütemények megfelelő minőségűek, bár sok egyediséget nem találtunk köztük. A kávék, capuccinók és egyéb kávéfajták nagyon jók, a hangulata kitűnő!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kika

Jó és egyre jobb bútoráruház, ügyesen berendezve, jó választékkal, megfelelő étteremmel. A vásárlásunk során fellépett minőségi reklamációt rövid úton elintézték. Jók az időszakos és az éjszakai akciók!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Pozsonyi Kisvendéglő

A maximális 5 pontra értékelem! Nagyon jó hely, családias, hangulatos, igen jó házi minőségű kajával, megfelelően nagy adagokkal. Igen-igen ajánlom megkóstolásra a házias maceszgombócos húslevesüket! Egyeteln probléma: nehéz délidőben asztalt kapni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Auchan Aquincum Óbuda

Rendszeresen vásárolunk itt, meg vagyunk elégedve a választékkal és az árak is viszonylag is elfogadhatóak. Néha a tisztaság hagy kívánnivalót maga után, annak ellenére, hogy elég gyakran járnak a takarítógépek.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely