sulierika

14 értékelés

ÉMÁSZ ügyfélszolgálati iroda

Segítőkészek,gyorsak de néha flegmák.Nem gondolnám,hogy megjegyzéseket kellene tenni azokra akik amúgy is bajban vannak.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Müller

Kellemes,tiszta üzlet,bő választék,jó akciók.Amiért nem szeretem az az erőltetett kedvesség.Szeretem én eldönteni mit szeretnék vásárolni,szeretem,ha hagynak nézelődni,ha segítség kell akkor kérek!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Coop

Ez a bolt egy vicc!Kevés vásárló,hozzá nem értő emberek!Le kellene cserélni az egész gárdát!Rá férne egy felújítás is!Nem szívesen járok oda:Néha betévedek................aztán hosszú ideig nem megyek.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Aldi Hatvan

Nagyon szeretek az Aldiba járni.Tiszta,átlátható,kellemes környezet.Sok akció,kiváló minőség,barátságos eladók!Kell ennél több??.Csak ajánlani tudom mindenkinek,aki szeretné okosan költeni a pénzét!!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

SPAR

Régen,ha valami különlegességet kerestem,azt a Spar-ban biztos megtaláltam.Mára ez megváltozott.Bevallom nekem nem tetszik ez a változás.A Spar eldiszkontosodott,ami valamelyest érthető.A piac ezt kívánja.Pont gyűjtés,saját márkás termékek....ezért nem fogok oda járni,hisz ez máshol is meg van.Ennél több kell.....az pedig nincs már!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Diego Lakberendezési Áruház

Na ezek a Diégós fiúk,ezek tudják!! :)Többször is jártam,vásároltam náluk.Belépek és rögtön nekem esnek egy kávéval.:)Visszafogott segíteni akarás.Hagynak nézelődni és elmenni!Semmi rábeszélés,esetleg még egy kávé.. :) Türelmesen megvárják,hogy visszatérjek,mert tudják....: és vissza is térek,mert szeretem őket!Ennyi!

Hasznos ez a vélemény? Igen

ÉMÁSZ ügyfélszolgálati iroda

Mint a neve is mutatja,ügyfélszolgálat!Jártam már ott és kaptam is segítséget.Névátírást kellett intéznem.Semmi extra nem volt.Se kedvesség,se mosoly.Megkaptam a papírt,és viszlát.De míg várakoztam,addig tapasztaltam ezt is azt is.Volt mosoly,szájhúzás,vállrándítás,kedvesség,közöny...De kérdezem én,ha nem lennénk ügyfelek,a hölgyek-urak kit szolgálnának ki??Hát tessék megpróbálni az érzelmeinket,véleményünket elrejteni,még akkor is ha nehéz és ugyanúgy bánni mindenkivel.Minden szakmának megvan a nehézsége.Aki ezt választotta tudta ,mi vár rá.Kaphat hideget-meleget,de jön a következő ügyfél és neki mosolyognia,segítenie kéne!Hiszen ez egy ügyfélSZOLGÁLAT!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Zöldfa Cukrászda

2013 van.De nem a Zöldfában!Ott még mindig 1987 van!Ami nem lenne baj,mert mi szeretünk emlékezni,nosztalgiázni!Jól esik az időben visszarepülni...De kérem szépen!A minőség az akkor is és most is minőség!Regen 1987-ben megettem egy krémest,jöhetett utána a a következő!Most meg sem veszem a krémest,mert rémes!Fejlődni akkor is kell,ha a Retro vonalat követi valaki.Csodálkozom,hogy még talpon tud maradni ez a cukrászda.

Hasznos ez a vélemény? Igen

L&J Fashion

Becsapós név,de amikor belépsz,megcsap az ismert "illat"!Kínai ruhadiszkont.Nem szeretem és nem azért,mert kínai.Rengeteg a ruha,cipő látszólag rendszerezve és nekem mégis káosznak tűnik az egész.Kicsi a hely a sorok között,állandóan pakolnak,senki nem törődik a vevőkkel...nem szeretem.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hatvan 1. Posta

Amikor a postára kell mennem, már jó előre felkészítem magam testileg,lelkileg!:)Szeretném befizetni a számláimat,esetleg feladni egy levelet,csomagot.Bemegyek ,kiválasztom a sorszámot és várok,várok,várok és még mindig várok.Ezzel nem vagyok egyedül.Sokan vagyunk, közben van időm nézelődni...egyáltalán ez posta??Nagy ügyféltér kis hellyel.Telepolcok várják az ügyfeleket.Van itt minden!Játék,édesség,papíráru,vetőmag....na meg persze az amúgy is fillére kiszámolt költségvetésű édesanyák gyermekeit hisztire kényszerítő játékok,és ezzel egyenesarányban a sivalkodó gyermekek,a magukat kellemetlenül érző szülők,akik próbálják nyugtatni csemetéiket,hogy miért is nem tudják megvenni azt a valamit ...Lassan haladunk...Sorra kerülök végre.Adom a csekket,pénzt..és gondolom rögtön végzek!Na de nem úgy van ám!Most jön a lényeg!Kérek.e szerencsecsekket,akarok-e biztosítást kötni,nem vásárolnék -e esetleg egy kg vetni való borsót,mert akciós....!?De ne haragudjak mondja a hölgy, muszáj megkérdezni,mert van egy teljesítmény előirányzat amit neki teljesíteni kell,mert különben jön a dorgálás. Persze nem veszek semmit,mert én a postára befizetni ,levelet feladni, esetleg pénzt felvenni járok.Elvégre erre találták ki a postát..és ha talán így is működne nem venne el az életünkből minden hónapban egy egész óra értékes időt,hogy elintézzük azt amit régen még a kis ablakos,számítógépmentes,pecsételős időben 5 perc alatt elintéztünk!Ajánlani senkinek nem tudom jó szívvel a postát,de a muszáj nagy úr,ezért sok türelmet kívánok mindenkinek! :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

2 Kedvenc hely

Még több »
Nemzeti Dohánybolt
Balassi Bálint utca 39., 3000 Hatvan
Aldi Hatvan
Bibó István utca 3., 3000 Hatvan