Richter Mariann

Richter Mariann

5 értékelés

BioHair Hajvágószalon

Én nem túl régen voltam ebben az üzletben hajat vágatni, és teljesen elégedett voltam . Kértem egy egyszerű hajvágást, és a lány aki csinálta a hajamat olyan szuper jóra vágta, igaz én azt kértem, hogy fokozatos legyen amit meg is tett, de közben olyan szuper divatos frizurát csinált , megnézte az arcom formáját, akkor hogy hol vannak forgók a hajamban és annak megfelelően vágta. Nekem nagyon tetszett, gyors volt és kedves , nem kellett várnom, szóval szuper volt minden.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Elevenpark Játszóház

Nem régen voltunk a gyerekekkel a játszóházban és nagyon jó véleménnyel vagyok róluk, iszonyatosan kedvesek voltak, elég nagyot esett a keresztfiam és rögtön szaladtak , hogy segítsenek, és ha kell hoznak kötözőszert és segítenek bekötni , illetve felajánlották ha kell azonnal orvost is hívnak, Természetesen ennyire nem volt nagy a gond, csak hirtelen tűnt annak. De valami iszonyatosan jól esett, máshol még ilyesmivel nem találkoztam, ezúton is köszönöm nekik :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Happy-Dent Kft. Fogászat

Én valami iszonyatos módon félek a fogorvostól, és amikor ide a Happy-Denthez jöttem és amit itt tapasztaltam, az valami igazán elképesztő és szuper volt. Nagyon kedves orvosok, mindent mondanak mint a gyerekeknek, hogy mit fognak csinálni és miért, de ez borzasztó megnyugtató volt. Nem fájt semelyik beavatkozás, teljesen fájdalom mentes volt. Nem is gondoltam, hogy tényleg létezik ilyen. És a végeredmény is olyan volt amilyenről álmodtam, gyönyörű fogak, köszönök mindent.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Fővárosi Állat- és Növénykert

Az állatkertről csak jókat tudok mondani, egy hete voltunk ott a másfél éves kislányommal aki nagyon nagyon élvezte minden pillanatát. És borzasztó jó volt látni élőben, azt amit eddig a mesékben látott. Babakocsival voltunk és van pár olyan rész, ahol nehezebb a bejutás vagy feljutás babakocsival, de mindig volt ott dolgozó, vagy önkéntes dolgozó aki azonnal amikor látta, hogy nehezen jutnék be az adott állathoz azonnal segített. Ez manapság már nagyon ritka, még a közlekedés sem egyszerű és akkor itt ilyen nagy területen nem is gondolná az ember, hogy ennyi segítőkész dolgozó, illetve önkéntes lesz és gond nélkül mindent meg tudtunk nézni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Libri Árkád Könyvesbolt

Az üzletről csak jót tudok mondani, bármikor bementem és kerestem könyvet, akkor segítettek mindenben, és ha nem volt jelenleg az üzletben amit esetleg a neten kinéztem, akkor gond nélkül megrendelték és értesítettek amikor megérkezett, szóval szuper a tájékoztatás és a segítőkészség is. Utólag is köszi nekik .

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely