Boglárka Farkas

10178144_10201051555329935_5520818469563375226_s.jpg

5 értékelés

Kreatív Hajszalon

Győr környékén a legjobb fodrászat a legjobb árakkal. Már több, mint 10 éve ide járok, a fodrász közben mesterfodrász lett, folyamatosan képzi magát és folyamatosan megújul. Az üzlet ízléses, kreatív, ahogy a neve is mutatja. Az árai nagyon barátságosak. Csak ajánlani tudom!

Hasznos ez a vélemény? Igen

AllDent Klinik

Dr. Babarczy Kinga doktornő olyan fogorvos, akihez szívesen járunk, a gyerekek szeretik. Szakmailag kiváló, kedves, és én, aki rettegek a fogorvostól, most szívesen járok hozzá. A klinika minden dolgozójáról elmondhatom ugyanezt, akikkel kapcsolatba kerültem. A rendelő felszereltsége is kiváló, ha időpontot adnak, be is tartják, eddig a maximum várakozás 10 perc volt (másnál volt, amikor hosszú órákat kellett két kisgyerekkel várni, az után váltottunk Kinga doktornőre!!!!) Szívből ajánlom mindenkinek.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Baráti Örökzöldek

Kiváló és gyönyörű a választék, a tulajdonos, termesztő kedves, figyelmes. Szinte mindent tud a növényekről, tanácsokkal lát el a gondozást illetően. Mint látható, állandóan nyitva van, bármikor mentünk hozzá, mindig kedvesen fogadott.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Sarokház Étterem

Az étteremben rendkívül finoman főznek, még a hétköznapi menük is finomak. Az adagok extra nagyok, bőven jól lehet lakni. Mi négyen szoktunk egy két személyes Sarokház tálat megenni. Májgombóc leves verhetetlen, sehol nem ettem még olyan finomat, mint amit itt főznek! A felszolgálók kedvesek, gyorsak!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely