Mosonyi Orsolya

Mosonyi Orsolya

5 értékelés

Chianti Étterem

Veszprém legízletesebb konyhája található, igazán country home stílusú környezetben, ahol mindig szakértő személyzet segít a kíváló étel-ital választásban, hogy az ízek és a harmóniák valóságos varázsát érezhessük.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Veszprémi Állatkert

Nagy alapterületen, tágas kifutókban, szép környezetben vannak elhelyezve az állatok. A gyerekekkel minden évben elmegyünk, sőt az óvodában a csoport rendszeresen bérletet vesz az állatkert látogatásához. Fantasztikus az Afrika- kifutó, de az egyik kedvenc az állatsimogató, ahol a gyerekek testközelben lehetnek az állatokkal.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Fressnapf Veszprém

Itt minden megtalálható, amire a komfortos állattartáshoz szükségünk lehet. Az állateledelek széles választékátl, játékokkat, kényelmi eszközöket, sőt szükség esetén még kutyusunk házát is meg tudjuk vásárolni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Intersport Veszprém

Rendszeresen sportoló gyerekeimnek itt mindig kaptunk megfelelő futócipőt, stupliscipőt, sípcsontvédőt, labdát... A helyes választásban készséges eladók siettek mindig a segítségünkre. Jók a vásárlások után kapott kedvezmények lehetősége is.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Mackó Cukrászda és Snack

Beült az egész család és egyszerűen finomakat ettünk, ebben a kellemes hagulatú kis cukiban, mely a városközponban található. Kedvencem az eperkocka és a csokitorta, de a kelyhes krémek és az aprósütik is fantasztikusak.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely