DACK

1 értékelés

Aranykacsa Étterem

Sajna az én véleményem negatív!
Nyár végén történt egy vasárnap 5 tagú családommal korgó gyomorral maradtunk.Hogy miért ?
Pincér fiú jön elém mikor belépek és kérdezem tőle hogy csak az van-e ami a napi menű a bejáratnál kitáblázva.Ő mondja hogy nem étlapból is lehet választani.Ok.Mondom a családnak.Bemegyünk.Puccos hely stb.Pincér jön milyen italt hozhat.Rendelünk.Nagy sokára odahozza az étlapokat kiosztja mi kiválasztjuk.
No de semmi sem volt ami az étlapon szerepelt.De a napi menű ajánlatból is csak 2 adag volt.Kettő eszik a többiek néznek?Inkább nem kértünk.Mindez vasárnap du.fél 1-kor így voltak felkészülve a vendégre.Már az elején is gyanúsan üres volt vendég egy szál se nem fogyasztott senki semmit,de arra nem gondoltam,hogy mi sem fogunk.
Szóval ez az étterem méltó a nevéhez tényleg KACSA,hogy van jó kaja!
Viszont jól lehúztak bennünket az italfogyasztásért..Kérdem ha ez a város legelegánsabb étterme akkor milyen a többi? Szóval nem minden az elegancia.Úgy látszik nekik így is megéri nyítva lenni .
Végül a tőlük nem messze lévő gyorsétteremben ebédeltünk.Igaz nem volt olyan nagy a flanc,de jól laktunk gyors udvarias kiszolgálásban volt részünk sok féle választék megfelelő mennyiségben amint fogyott rögtön készítették a következő adagot és nem utolsó sorban említeném meg az elfogadható áraikat valamint azt,hogy teltház volt!
Szándékomban állt írni a vendégkönyvükbe első felindulásomban amiért a pincér kerek perec nem mondta meg hogy ne menjünk be mert nincs miért.De mégsem tettem,most viszont hogy rátaláltam erre a portálra kikivánkozott belőlem gondoltam megosztom hátha valakinek sikerül elkerülni hogy hasonló keserű szájízzel távozzon az ARANYKACSA étteremből!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely