siki

8 értékelés

Morrison's 2

Annyira jól esne munka után egy sör a morri-ban, mint korábban oly sokszor. Csak beestünk a belső udvarba, 1-2-3 sör legurult....már délután 5-től nyitva, és van, hogy vasárnap egy sima, nyugis este is ide vetődtünk, tele volt külföldi csajokkal a hely.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Magyar Vasúttörténeti Park

Gyermekekkel végre nem fárasztó programlehetőség, hanem élmény! Egész napos program, kötelező a kisvonatozás. A mozdonyvezetés (gőzős) után kapott névre szóló oklevél azóta a fiúgyermek nagy kincse. Ajánlom.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Doblo Borbár

voltak apróbb problémák: sajnos a nem pörgő tételek feltételezhetően napok óta nyitva voltak, ez nem minden esetben előny...a liba (?) tepertő pedig szó szerint tollas volt, azt jobban ki kell pucolni :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Innio bisztró

Valóban minimalista: a design-ra is igaz ez, szerencsére nem "hordó-dugó-pincehangulat" van; de a magas árhoz képest (amit persze el lehet fogadni) nagyon minimál az étel és az ital adag is. A DJ nagyon önmegvalósító (akart lenni). Egyébként tényleg segítőkészek a választásban.

Hasznos ez a vélemény? Igen

NU Bor és Bisztronómia

Kicsit talán kaotikus a belső design (ekletikus?, kevert?), de ezen túl az első élmény a tágasság volt, lehet, h rosszkor mentünk, kevesen voltak. Ételek jók, korrekt ízek; borrendeléskor rögtön készlethiányba futottunk; kedves kiszolgálás, szép trendi toilet.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Macesz Huszár

Nagyon kellemes hely, igényes belső, segítőkész pincérek. Jó, hogy nem kell elveszni a 20 oldalas étlapon, a konyhafőnök ajánlata és menüje lefedi az igényeket. Ételek újraértelmezve, de nem mesterkélten. A hagyományosan vett kedves és finom hely, jó borokkal.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Morrison's 2

A múlt héten kedden voltam a barátaimmal, s nem hittem a szememnek!!! Rengeteg szórakozó fiatal volt hétköznap este! Nagyon jól éreztem magam és a kiszolgálás is tökéletes volt! Legközelebb is jövök mert nagyon tetszettek az italakciók amiket kínáltak! Gyertek Ti is!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kővirág Étterem

Remek, hangulatos hely: helyi ízek, borok, hangulatok. Egyesek a "káli provance" jelzőt aggatják rá, de nem akar más lenni, nem akar utánozni. Az étlap néhány krétatábla, amelyről bőségesen lehet válogatni a heti (?) ajánlatok közül. Eközben a gyermekek számára mini-játszótér és bőséges terület áll rendelkezésre.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely