Váradiné F. Rita

Váradiné F. Rita

5 értékelés

Aldi Kazincbarcika

A lakóhelyünktől kicsit távolabb van az Aldi,de mégis érdemes lejárni vásárolni. Sok akciós termékük van, szolgálatkész a kiszolgálás, és a ruházati termékek cseréjével sem volt még gond,ha a méret esetleg nem megfelelő. Bevált, konkrét termékekért pedig mindig megéri egy kicsit többet gyalogolni. Ilyen például a tejszelet mézes piskótával :) Még sehol nem kaptunk ennyire finom desszertet!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Eldorado Koktél és Grill Bár

Többször is jártam már ezen a helyen, tökéletesen elégedett voltam! Nagyon jó baráti összejöveteleket lehet csapni, megfizethető áron. Hangulatos hely télen, nyáron egyaránt. Kedves, fiatalos szórakozó hely.

Hasznos ez a vélemény? Igen

TESCO Hipermarket

Tökéletes hely a hétvégi nagybevásárlásra, minden egy helyen megtalálható. Szeretjük a bevált saját márkás termékeket, amelyek megfizethető áron vannak. Pl. folyékony mosószer. A ruha színét kíméli,de megfelelően tisztít is egyben. Illata is tetszik :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Reál Alfi Kazincbarcika

A bolt és termékei nagyon jó. Megfizethető árakkal. A kiszolgálás időnként akadozik.... A fiú pénztárosok kivételével mindenki lassan pénztározik. Viszont a bolt előnye, hogy nincs tömeg. Egy nagy problémám van ott, az elviselhetetlen szag a belépéskor. Ilyet más üzletben még nem éreztem.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Holp Szilvia fogorvos, Kazincbarcika

Munkáját precízen végző orvos! Mindkét gyermekemmel évek óta hozzá járunk, semmi rosszat nem tudok rá mondani :) Az időpontok kissé csúsznak valamikor, de ez is alaposságának köszönhető. Reggeli időpontok tökéletesek!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely