N35. Kriszta

N35. Kriszta

9 értékelés

Nyíregyházi Állatpark

A gyerekekkel az állatkertet, vadasparkok: kötelező program. A nyíregyházi talán magyarországon a legjobb. A fóka show kihagyhatatlan, bár ha későn érkezel, akkor nem csak ülőhelyed nem lesz, de látni sem fogsz semmit (ne az utolsó pillanatban menjetek). Az étterme is egész jó, nem olyan elképesztően drága, mint a pesti. Nagy területen van, és sok-sok játék is elfért, ha a gyerekek nem mindig az állatokkal akarják lekötni magukat: vidámparknak sem utolsó.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Szilva Termál - és Wellness Fürdő

Ha jó az idő, és élményfürdőzni akartok, akkor inkább a közeli Atlantikába menjetek, de az ért itt is van pár előny: van fedett rész, nagyon olcsó, jó a parkolás. a hely egyébként igényes, az úszómesterek viszont valószínűleg másodállásban valamelyik fegyházban is dolgozhatnak. Ha a gyerekmedencébe ér a szülő lába, már figyelmeztetnek, az úszómedencenébe úszósapka kell.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Esterházy Strand

Fizetős strand, fizetős parkolóhellyel. De ha bent vagy és jó az idő, akkor normálisan el lehet tölteni az időt. A Tagore sétány üzleteinek a strand irányába is van bejárata, így étterem, élelmiszerbolt meg strandboltból is jut rendesen a fürdőzőknek.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Csopak Strand

A városkahatárában jelzik, hogy itt nem szednek parkolási pénzt. A strand előtt is van egy csomó parkolóhely. Ez indításnak igen kellemes. Tiszta starnd, gyerekeknek is jót lehet a homokba sárba dagasztani, büféből is van elég. csak jó idő kell.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Veszprémi Állatkert

Veszprémi állatkertről nem szabad megfelejtkezni, mert ha gyenge az időjárás a Balatonon, akkor valahova menni kell. És ez jó hely. Ez eredeti részt már jól kinőtték, de egy új nagy területet is elfoglaltak, ahol nagyon korszerű részt alakítottak ki. A gyerekek a legtöbb időt a madagaszkári makik előtt töltötték...

Hasznos ez a vélemény? Igen

Centrum Apartmanhotel

Nagyon jó helyen van. Nyugodt, de mégis közel van a belváros (gyalog minden fontos dolog 10 percre). A szobák szépen felújítva. Reggeli is van. Van saját parkolója, ami Pécsen a belvárosban nagy előny. Nagyon gyors internet is jár a szállás mellé. Egyedül az ágyak nyikorognak, ha az ember fészkelődik. Az ár nagyon jó ahhoz kpest, hogy milyen igényes a szállás. Mi a booking.com-on foglaltuk.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Korhely Étterem & Pub

Nagyon eredeti hely. Egy Desperado stílusú vendéglő szalmával felszórva, ahol a mogyoróhéjat is a padlóra lehet dobni (nem tettük). Az ételnevek is nagyon szellemesek. Szerencsére finomak is és nagyok az adagok. A pincérek gyorsak és és udvariasak. Nem szabad kiahgyni, ha Pécsen jársz.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Menta Étterem

Kicsike étterem, kissé eklektikus menűvel, de finom és nagy adagokkal.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely