regne

16 értékelés

Fővárosi Állat- és Növénykert

Mindenkinek el kéne jönnie,évente többször is!!A belépőjegy elég drága,ha családdal jövünk az már befektetés!!A parkolás lehetetlen!!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

BioHair Hajvágószalon

Kellemes környezet,a fodrászok ügyesek ,gyorsak..Szivesen jövök ide

Hasznos ez a vélemény? Igen

Budakeszi Vadaspark

Én elfogult vagyok,mert a közelben lakom,így többször van alkalmam kilátogatni!!Érdemes egy kis buszozásra és sétára vállalkozni.Csodás dolgokat láthat itt felnőtt és gyerek.A kilátó a gyerekek kedvence,de a simogatóban mindenki közel kerülhet a kis kecskékhez "Akiknél" bájosabb kisállatokat elképzelni sem lehet.A parasztudvar szinte naponta új lakóval bővül. Jó levegő,élmények kellemes séta,játszótér.Napozás a réten!!Jöjjön el mindenki

Hasznos ez a vélemény? Igen

Százhalombattai Városi Strand

Tiszták a medencék,Nagy füves terület.A büfék sokféle ételt italt kínálnak.Mindenkinek tudom ajánlani.Termál medence is van.Gyerekeknek több medence különböző vízmélységgel. A víz tiszta a kicsiknek is biztonságos.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Aldi Budakeszi

Klassz dolgokat lehet venni.Finom csokik és kekszek kaphatóak.A gyümölcs mindig friss.Kár hogy a 22-es nem áll meg itt.Visszafelé nehéz cipekedni a megállóig.Az akciók nagyon jók,de igyekezz,mert hamar lecsapnak egy-egy jó ajánlatra.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Bogácsi Thermalfürdő - Bogács

Már többször voltunk a bogácsi gyógyfürdőben.Gondozott,tiszta.A ruhatáros néni segitőkész.Még szállást is tud ajánlani.Az étteremben akkor adagokat kaptunk /rántott húst/hogy nehezen birkóztunk vele.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Budai Gesztenyés Étterem és Kávézó

Érdemes idelátogatni bárhonnan a városból.A buszmegálló közel van,így nem kell autózni,mert a finom ételek mellé nagyon finom borokat is kínálnak.Nemcsak a vad ételek finomak.de Én többnyire azt szoktam enni,hiszen ilyet nem mindennap válaszhatok. Éedemes mindeen évszakban jönni.Télen kandalló miatt.Tavasszal a virágzó gesztenyefák.nyáron a hűvös kerti asztalok miatt.Őszi barangolás után,vagy a vadasparkból hazafelé nagyon jó itt megállni

Hasznos ez a vélemény? Igen

Aqualand Termálfürdő

KIVÁLÓAN ÉREZTÜK MAGUNKAT !!MÁR TÖBBSZÖR IS VOLTUNK.Tiszta a víz,A park rendezett.A külső medencék tiszták.Ritkán van nagy tömeg.Télen kicsit zsúfolt az öltöző és a szekrények is picurkák,de mindig szívesen jövünk vissza

Hasznos ez a vélemény? Igen

Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont Apartmanpark és Kemping

A kempingben 2 éve voltunk a szobák tiszták,a konyha jól felszerelt.Csak főznivalót kell vinni az eszközök rendelkezésre állnak.A postánál lévő kisboltban mindent megkapni,ha elfelejtettél valamit .Télen jó meleg volt a házban.A fürdő tiszta,A gyógyvíz kiváló.Nyáron nagy területen vannak a külső medencék.Külön csúszdapark is van.A bátrak sokféle gyors és meredek csúszdát kipróbálhatnak.Szívesen megyünk vissza .

Hasznos ez a vélemény? Igen

Szepi Vendéglő

Igazi régi" kockás abroszos" kisvendéglő.Kicsit sétálni kell a buszmegállótól,de megnézhetitek útközben a HIMNUSZ szobrot.Magyaros és igazi sváb ételeket kóstolhattok.Vigyázzatok nagy adagokat kaptok!!Ha szép kiránduló idő van esetleg várakozni kell,de megéri!!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

1 Kedvenc hely

Még több »
Budakeszi Vadaspark
0210/8 hrsz., 2092 Budakeszi