G. Nagy Brigitta

984122_665362060200556_4278815969666339056_n.jpg

3 értékelés

Mezcal Étterem

Egy csütörtöki napon jártam ott, amikor féláras akciója van az étteremnek. Talán ezért,talán amúgy is, de igen csak tele volt a hely.Az asztalok némelyike valóban elég kicsi, szinte alig férni el rajta és ráadásul nagyon közel van a szomszéd asztalhoz, hallani minden szót amit a melletted ülök mondanak. Az ételek finomak voltak, különösen a sajtleves ízlett nagyon. Így féláron jónak mondanám, viszont teljes áron számolva már azért meggondolandó...

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hotel Cascade Resort & Spa-Conference****

Az évek alatt sok szállodában jártam már, de a Cascade Resort kiemelkedő minőségű a többi eddig ismerthez képest. Már belépve a hotelbe szembetűnik a különleges, egyedi design, mely egyéb helyiségekben, étteremben, folyosókon is visszaköszön. A szobák gyönyörűek, komfortosak, igazán egyedi stílussal. Az aqua szoba színvilága, berendezése különleges élményt nyújt, a a hangulatos, színes led világítás, a függönnyel elválasztott kanapé, az ágyak maximális minősége vagy akár a fürdőszoba egyedisége mind az ott tartózkodó kényelmét szolgálja. Az étteremben az ételek igazán változatosak, a vacsoránál felszolgált előételek 5*-os szintre jellemző gasztronomiai élményt nyújtanak. Finom, ízletes, változatos ételek reggelinél és vacsoránál egyaránt. A pincérek maximálisan figyelmesek, de nem tolakodóak, pont olyanok amilyennek lenniük kell..:)
A wellness rész is kitűnő, bár egy nagyobb medence talán lehetne, igaz,közel van a termálfürdő, csak a télen történő átjárás nem annyira kényelmes. Ezen kívül azonban minden első osztályú. Reggeli közben az étterem teraszáról elénk táruló táj látványa, a kertben és előtérben található kényelmes rattan fotelek és ágyak mind azt a célt szolgálják, hogy a vendég minél előbb visszatérjen erre a "minden földi jóval" ellátott helyre!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Illés cukrászda

Bátran ajánlom mindenkinek, az egyik legjobb cukrászda amit ismerek.
Sokszor előfordult, hogy csak egy kávéra, cappuccinóra ugrottunk ide ki, mert bár igaz, hogy nem a város közepén, könnyedén elérhető helyen van, de azért a tejszínhabos kávéért amit itt lehet inni, megéri eljönni. Igazi, békebeli, hagyományos tejszínhab, nem a boltokban kapható műanyag fajta. A kávé általa igazi jutalom lesz..:) A sütemények is nagyon finomak, változatosak és mindezek mellett egyáltalán nem drágák. Többször rendeltem már tortákat is, a kínálat széleskörű, bármilyen formát elkészítenek a kérésnek megfelelően. A máshol kaphatók árának a töredékéért...
Nyáron a fagyik miatt is megéri ide ellátogatni, rengeteg fajta különleges ízű is megtalálható itt.
Mindezek mellé járul az eladók kedvessége, udvariassága és segítőkészsége.
A cukrászda nemrégiben felújításon, bővítésen esett át, melynek köszönhetően még jobb érzés ide belépni és befogadni az elénk táruló remek sütik látványát..:)

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely