F35. Antal

F35. Antal

5 értékelés

Angelika Kávéház

Jó helyen van, különösen jó időben nagyon jól lehet a teraszon tölteni az időt. Aki autóval jön, annak a tartalmas limonádéjukat ajánlom, ami inkább egy nagy alkoholmentes koktél.
A múltkor egy rettenetesen csinos pincérlány szolgált (vagy inkább próbált kiszolgálni) bennünket. Amíg nem kellett megszólalni, addig minden rendben volt, de utána. A kérdésekre nem tudott válaszolni, enni is szerettünk volna, de nem tudott semmire sem rábeszélni, így szégyenszemre otthon vacsoráztam. Máskor ennél jobbabn muzsikálnak. Aznap nem kaptak borravalót.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Zalakarosi Fürdő

Ha a Balatonon vagy, és rossz az idő, akkor ez azon kevés helyek egyike, ahova mehetsz. Ráadásul családostól. A parkolás kriminális. Legjobb, ha eleve távolabb keresel helyet (mondjuk a Panoráma utcába - vigyázz fizetős). Ha bemész karórát kapsz, amivel a cuccaidat rendesen eltudod zárni a szekrénybe. Bent büfék, éttermek is vannak. Bent van egy rendes úszómedence, meg több élménymedence, és hogyha nem olyan rossz az idő, akkor a kinti medencéket is csúszdákat is lehet élvezni, mert elég meleg a víz.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Mongolian Barbecue

Legtöbben a Trófával hasonlítgatják össze, pedig szerintem jobb. Nem szól a gong, mégis degeszre eheted (és ami sokaknak még ennél is fontosabb ihatod magadat) - fix összegért: 5000 forintért. Kiválasztod a kedvedre való húsokat, kapsz egy sorszámot, és a szemd láttára megsütik. Vállalalti bulire is meghittebb, mint a trófea.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Nebro Étterem

Ez az étterem a Holiday Beach hotelben van a Római parton. Az étteremből a kilátás a Dunára: mesés. A hétvégi svédasztalos dolgot, gondolom azért eszelték ki, mert hétköznap többnyire tréningekkel, konferenciákkal tele vannak, de hétvégén nagy a pangás. Szóval, aki kipróbálja, nem lesz tömegiszonya. Mi kétszer voltunk, egyszer magunkban, egyszer pedig két három másik társasággal együtt. Én még sosem voltam fantasztikus svédasztalos helyen, de tragikusban már igen. Ez az ötös skálán: 4+.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Stonehenge Pub & Bowling

Valaki azt mondta, ne menj olyan helyre, ahol képes étlap van. Szövegnek jó, de végülis van előnye, ha valahol csak néhány kaját csinálnak: nem nagyon tudják elhibázni. Na, itt ez a helyzet. Néhányféle kaja, nem lesz pofáraesés. Közben nézheted a sportcsatornát vagy a bowlingozókat. Diszkrét üzleti ebédre tökéletes vagy ha nem akarsz szarakodni a parkolással.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely