K. Ildikó

photo.jpg

7 értékelés

Csirke-Fogó

Mióta itt megkóstoltam a rántott csirkemellet, új fogalmam lett a rántott húsról. Sehol nem ettem még ilyen isteni finomat- persze az anyukámé után :)). Sült tepsis burgonyával és kukoricasalátával szoktam kérni, és már így is kilóg a tányérról, akkora a husi, bolondulok érte. Remélem nagyon sokáig tartják még ezt a szintet, mert a többi mellett mind árban mind minőségben magasan veri a lécet. Néha a kiszolgálás lehetne icipicivel barátságosabb, de egyébként továbbra is, ha erre járok, itt fogok enni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Erdős és Fiai Cukrászda

Bátran állíthatom, hogy az ország legistenibb fagylaltját itt ettem. Hatalmas adagok és olyan ízkavalkád vár, hogy nehéz leírni. Tényleg nagyon sokféle fagyit kóstoltam már életemben és gondolom nem vagyok ezzel egyedül, de ha valaki eljön ide, biztos hogy nem fog többé máshová menni. Végtelenül kedves, udvarias a kiszolgálás, és a döntésképtelenség a bőség zavara miatt. :)Köszönöm az élményt!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Burger King

Nagyon jó kis hely, kedves a személyzet és sajnos az összes BK közül egyedül itt lehet kapni az alaszkai hal menüt, a Fish&Chipset. Isteni finom, laktató. Minden BK-ben feltűzhetnék az étlapra. Még ha nem is esik útba, ha halra vágyom, akkor ide megyek. És nagyon kényelmes, nagy fotelok vannak.. :))

Hasznos ez a vélemény? Igen

Monte Vigo Szabadidő Központ

Érdekes, én vagyok az első, aki értékelem. Hát jó. Kizárólag Negatív az élményem. Senkinek nem fogom ajánlani a helyet és soha az életben nem megyek ide vissza többé. Akinek kedves a testi épsége, az nem ide fog menni. Én lovaglásra neveztem be, és majd' 2 hónap táppénz lett a vége.... Igazán sajnálatos, hogy a tulajdonosnak fontosabb a bevétel, mint a minőség. Mert én így látom. Meg akarják utáltatni az emberekkel egy életre a kedvenc sportjukat. Én több mint 10 éve lovagolok, soha egyetlen balesetem nem volt és nem is vagyok kezdő persze. Ő elvárta, hogy gyakorlott lovasok vegyenek részt azon, amit hirdetett, csak azt felejtette el közölni, hogy még olyan lovat is az emberek alá ad, amely arra alkalmatlan. Szekér elé tökéletes.... illetve.. határeset, mert az sem rémítené meg az állatot különösebben, ha mellézuhanna egy űrhajó..... Nagy lóbolond vagyok, ez az eset sem tántorított el, de nekem nem férne fel a képernyőmre egy olyan lovat adni valakinek terepre, amelyiknek répát kell az orra elé lógatni hogy méltóztasson kettő cm-t odébb vánszorogni. Ha nem nekem adják ide, el se hiszem.... Bármit lehetett csinálni vele, de ő meg se moccant. Aztán mivel már ki volt fizetve a dolog, gondoltam végigcsinálom. Persze az a szerencsétlen lomha állat még félidő sem telt bele és elbotlott, minek következtében mindketten csodás tigrisbukfencet csináltunk egyetlenegy különbséggel.... ő a leghalálosabb nyugalommal visszatért a legeléshez én pedig ordítva a fájdalomtól még 6x megbántam hogy elindultam velük....
Ja és zárójelben jegyzem meg, akik mellettem jöttek, közölték, hogy ők aztán erre a lóra, ha fizetnének se ülnének fel. Hm... ha ezzel kezdik... talán nem szakadt volna ínszalagom. Egy élmény volt. De tényleg!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Danubius Hotel Arena

Egyik tavasszal jártam ott a cégem jóvoltából. 2 napot tölthettem el, de nekem nagyon-nagyon tetszett. Az árak nem egy kisember pénztárcájához mértek, de szerintem megfizethető. A szép, kényelmes szobák, a wellness részleg és az isteni ételek mindenért kárpótolnak. Frekventált helyen is van, úgyhogy bármikor visszamennék.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Bőségtál Étterem Gyros

Nem véletlenül van még ott, ahol, míg a többi étterem mellette hol megszűnik, hol újranyit... A közelben lakom és ha rohanok valahová vagy éppen haza és úgy ennék valami igazi magyaros ebédet akár menüben is, náluk sohasem csalódom. Mennyei ízekkel várnak, akkora adagokat kapok, hogy alig bírom megenni és rendkívül kedves a kiszolgálás. Sőt, alig tudok választani a rengeteg étel közül. Az egyik legjobb a városban szerintem. Kihagyhatatlan. A párolt káposztáért is odavagyok, de kevés helyen csinálják igazán jól. Na ez az egyik a kevésből. :) Isteni finom. Ha lecserélik a szakácsot, nem megyek többé... :D

Hasznos ez a vélemény? Igen

Háda Angol Használtruha Kereskedelem

Nagyon nagy a választék, igényes ruhák vannak, rendezett az üzlet. Nem sokszor voltam, de ha valamit szeretnék olcsón megvenni és egyedi darabot, itt biztos találok. Az eladók is segítőkészek, szóval nálam 5 csillagos!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely