Velenczei Zsuzsa

Velenczei Zsuzsa

5 értékelés

Okay Italia Étterem és Pizzéria

Kedves kiszolgálás, isteni tészták és pizzák. A tiramisu pedig tökéletes. Hangulatos mediterrán berendezés. Egyetlen hibája van az étteremnek: túl szűkös a hely, nagyon közel vannal a szomszéd asztalok egymáshoz.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Deichmann

Tetszik, hogy gond nélkül kicserélik a cipőt, ha a méret mégsem volna megfelelő. Készséges és kedves kiszolgálás jellemző az üzletre. A cipők árai pedig (minőségnek megfelelően) széles skálán mozognak, hogy mindenki megtalálhassa pénztárcájának megfelelőt.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Erika Patika

Valóban odafigyelő, kedves, hozzáértő gyógyszerész csapat dolgozik itt. A legnagyobb tömeg idején is szakítanak időt arra, hogy a megfelelő gyógyhatású terméket, krémet (az árra is figyelve) ajánlják az embereknek.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Lipóti Pékség

Akik igazi kenyérre vágynak, vagy fogyókúráznak, esetleg cukorbetegek, itt biztosan megtalálják a nekik való pékárut (pontos összetételt is tudnak mutatni az eladók). Nagy vonzerő még, hogy egyre bővül a Cserpes termékek választéka.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Daubner Cukrászda

Nem véletlenül híres ez a cukrászda: nagyon finom sütik és fagylaltok kaphatók náluk. Ami sajnos nem tetszik: tolakodva, nyomorogva lehet csak a süteményes pultoknál körülnézni, vásárolni. Szeretném, ha lenne igazi "beülős" cukrászda részük is...

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely