Ihászné Ildikó

74341_492712347446251_1212481706_n.jpg

5 értékelés

City Partner Hotel Szieszta***

A szálloda szép helyen, a Lővérekben található. (Az épületre már rá férne egy alapos felújítás.- persze ez a pihenés minőségét nem befolyásolta) A személyzet nagyon kedves, segítőkész. Az ételek mennyisége és minősége kifogástalan.
Mivel nekem a párna nagyon kemény volt, kérésemre azonnal cserélték.
A recepción mindenben nagyon segítőkészek voltak.
Nem tetszett, hogy a parkolásért fizetni kellett.
A szálloda befogadóképességéhez képest a wellnes részleg lehetne nagyobb, mivel péntek du. már elég sok ember jutott 1 m2-re.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Delanta Panzió

Családias légkörű panzió, maximális odafigyelés, kedvesség, vendég központúság jellemzi a panzió minden dolgozóját. Figyelmesek, mégsem tolakodóak.
Az autók, a zárt udvaron belül megnyugtató biztonságban tárolhatók.
A programok megszervezésében - az oda történő eljutásban nagy segítségünkre voltak.
A reggeli finom , friss, kedvünkre való volt. A kedvemért reggel presszó kávét főztek - ami plussz jó pont!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Laroba Wellness & Tréning Hotel **** Alsóörs

A szálloda tisztasága, kényelme minden igényt kielégítő. Családias hangulat uralkodik benne, már a második találkozáskor (recepción, étteremben) ismerősként köszöntöttek bennünket, bármilyen kéréssel fordultunk hozzájuk, azonnal igyekeztek teljesíteni - masszőr behívása, szauna bekapcsolása. Ismerőseinek kicsi gyerekkel voltak, részére az étteremben etetőszéket biztosítottak.
Bőséges és változatos ételek.
A Balaton közelsége isteni!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Korona Vendéglő

Csendes, tiszta, kellemes hangulatú étterem,gyors és udvarias kiszolgálás. Megfizethető árakon nagyon bőséges adag (az itt elköltött vacsorák után csak másnap délben vagyok képes enni), még családom túlságon jó étvágyú férfi tagjai is jóllakottan szoktak távozni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Gastland M1 Hotel

Egy megerőltető költözködés után tértünk be ide két jó étvágyú fiatal emberrel. 1. 390. -Ft ért (személyenként minimum 1 ital vásárlása kötelező, ami bármi lehet a víztől a kávén át a szeszes italig) svédasztalos rendszerben korlátlan ételfogyasztás akár két órán keresztül!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely