Viktória Éva Molnárné Nagy

603158_489391237770354_1098049263_n.jpg

7 értékelés

Aldi Szolnok

Nagyon szeretek az Aldiba járni,mindig várom az új akciókat. Az áruház mindig tiszta,az árukészletet folyamatosan töltik, kedvesek a pénztárnál ,segítőkészek az eladók. Volt már garanciális problémám,amit rögtön orvosoltak minden akadékoskodás nélkül.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Szolnok 10. Auchan Posta

Azért az egyért járok ide postára,mert sokáig nyitva van és még vasárnap is el tudom intézni a csekk befizetést,levél feladást. Sajnos az igaz,hogy elég sokan járnak ide,szinte biztos ,hogy várni kell,van hogy viszonylag sokat......

Hasznos ez a vélemény? Igen

SPAR SPAR szupermarket, Martfű Szolnoki út 146.

Nagyon szeretek itt vásárolni,mert tiszta,rendezett az üzlet. Az eladók nagyon kedvesek,segítőkészek. Nagy választékkal rendelkezik,szinte mindig mindent be tudok itt szerezni. Szuper akciójuk is van,nem utolsó sorban Supershop partner,így minden vásárlásom után még levásárolható pontokat is kapok. Nagy kedvenc a folyamatos matrica gyűjtő program a gyermekeim körében.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Cafe Frei, Szolnok

Nagyon finom kávé specialitásokat ittam már itt a barátnőimmel,igazán színvonalas és kellemes hangulatú hely.Jó helyen van,könnyű odajutni. Kedves a kiszolgálás.Árban is megfizethető. Csak ajánlani tudom!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Decathlon Kecskemét

Az egyik kedvenc üzletem. Órák hosszáig el tudok itt nézelődni. Több mindent vásároltunk már itt, sporteszköz,cipő,ruha,stb. ,még semmiben nem kellett csalódnunk. Nagyon szívesen járok ide amikor csak tehetem. Jó törzsvásárló programmal rendelkeznek.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Bezsila Erzsébet háziorvos

A legkedvesebb, legemberségesebb orvos akivel valaha találkoztam. Kiváló szakember, minden alkalommal sikeresen gyógyította,kezelte a gyerkőceimet. Hamarosan a megújult gyermekorvosi rendelőben találkozhatunk vele,ez csak még jobban emeli az ellátás színvonalát,ami eddig is dicséretes volt! Csak ajánlani tudom!!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Csalánosi Csárda és Panzió

Nagyon igényes , kellemes hely! Változatos étlap, nagy választékkal,napi extra ajánlatokkal. Nagyon finom házias ízekkel, kedves kiszolgálással találkozhatunk. A környezet igen szép, nagyszerű hely, ajánlom mindenki figyelmébe!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely