mvemve

mvemve

4 értékelés

Velence Resort & Spa

tetszett a szobak berendezese, az evezolapat dekoracio. csodas a panorama, jok az etelek. a wellness tenyleg elmeny. udvarias a szemelyzet, ami nagyon fontos. hamarabb erkeztem, es a szobam meg nem volt kesz, de jol alltak hozza es hamarabb atadtak, mint ahogy lehetet volna. nagyon segitokeszek voltak.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Wellness Hotel Gyula****

igazi csaladbarat hely. nagyon ugyelnek a tisztasagra. az etelek finomak, a szemelyzet kedves es segitokesz. vegre egy hely, ahol nyugodtan lehet kikapcsolodni kisgyermekekkel is.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Tó Wellness Hotel***

ketszer jartam itt. eloszor igazi elmeny volt, de sajnos masodjara mar nem. a wellnessben hideg volt, faztam a vizben is. igaz, nincs minden nap nyitva a teljes szauna reszleg, de annyian voltunk, hogy igazan kinyithattak volna. az etelek finomak voltak,, amit tanyerszerviz formaban kaptunk, es az adagok kevesnek bizonyultak.... amugy a kornyezet szep.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kamilla Gyógy-, Termál- és Strandfürdő

kis strand, de tiszta. a gyogyvize figyelemre melto. szerencsere nincs tomeg nyugodtan lehet pihenni, kikapcsolodni. a fedett resz / kamilla furdo/ igazi elmeny, a szaunaszeanszok fantasztikusak. a belepo sem draga, csak ajanlani tudom.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely