Imre Kati

556641_424270470946724_79982382_n.jpg

5 értékelés

Koczor Pincészet és Vendégfogadó

Ragyogó napsütéses októberi hétvégét töltöttünk a vendégfogadóban, kellemes a környezet, barátságos a személyzet, gyönyörű a kilátás a Balatonra. Éjszaka a telihold megvilágította a vizet, mintha egy hatalmas ezüst híd kötötte volna össze a két partot. Felejthetetlen látvány, és mindezt az étterem teraszáról és az "Olaszrizling" elnevezésű szoba ablakából is élvezhettük.
Hála a szakács hozzáértésének a kemencében sült csirke, kacsa és egyéb húsok remekre sikerültek, közben nagyon finom borokat kóstoltunk - utóbbiakból az itthon maradt családtagok is kaptak ajándékba egy-egy üveggel.
Kerékpár használatra is lett volna lehetőség ( pl. kerekezés a Tihanyi félszigeten), de mi a különleges hangulatú szaunát választottuk inkább.
Gratulálunk Koczor Dórának és csapatának és köszönjük a kellemes hétvégét, reméljük visszatérünk még!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Carmen Étterem

A elmúlt vasárnap délben családi ebéden voltunk az étteremben. Elegáns a környezet, udvarias volt a kiszolgálás. Az étlapon különleges ételek is szerepelnek, de nem volt probléma a hagyományos ételek megrendelésével sem. A libasült kívül ropogós, belül "vaj-puha" volt, a desszertként fogyasztott meleg csokoládéfelfújt erdei gyümölcsökkel és vanília fagyival mennyei ízvilágot eredményezett. A fizetésnél kellemes meglepetés volt, hogy hétvégén az ételárakból engedményt is ad az étterem.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Szarvaskút Hotel Étterme

Balatonfüredről hazafelé -kis kitérővel - megálltunk ebédelni az étteremben egy októberi vasárnapon. Az étterem majdnem telt házzal üzemelt, de gyors és segítőkész pincérek megoldották 7 fős kis családunk elhelyezését. Nem kellett túl sokat várnunk a finom és forró levesek megérkezésére, majd a kemencében sült kívül ropogós, belül porhanyós állagú többféle húsételt is hamarosan élvezhettük.A "habot a tortán" számunkra a salátabár házias ízeket idéző kínálata illetve a palacsintavariációk jelentették. Szükség volt ebéd után egy kellemes bakonyi sétára is, hogy a sok bevitt kalóriát kicsit "lemozogjuk", ami hasonlóképpen jólesett.

Hasznos ez a vélemény? Igen

City Partner Hotel Szieszta***

Egy hétvégét töltöttünk a szállodában, kupon felhasználásával. Kellemes volt a környezet, udvariasak a szállodai dolgozók. Az ételek finomak, frissek, bőségesek. A szobák állapota felújításra szorul, de a tisztaságra ügyelnek. Nagyon segítőkész volt a wellnessben dolgozó alkalmazott hölgy és a recepciósok is. A tv. csatornáknál a magyar igényekre jobban figyelhetnének. Az ár/érték arány nagyon jó valamennyi szolgáltatásuknál.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Sopronbánfalvi Pálos-Karmelita Kolostor

Megnyitása óta készültem megnézni, az elmúlt hónapban sikerült egy soproni hétvégi pihenéshez kapcsolódóan. Kellemes meglepetés volt a bejutás, nem gondoltam, hogy ilyen egyszerűen sikerül és külön öröm volt, hogy nagyon udvarias útbaigazítást és tájékoztató írást is kaptunk a belépésnél. Az épület felújítása csodálatos, egyszerű, szakszerű, finoman tökéletes munka, összhangban a környezettel, a hely szellemével. Csupa szépet és jót lehet csak mondani róla. Egyetlen dolog, amit sajnálok, hogy épp ottjártunkkor elfogyott a kolostorról szóló tájékoztató írás, az ott megvásárolt magyar kolostorokról szóló könyvben pedig még nem szerepel a bánfalván nagyon szépen helyreállított műemlék.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely