Keresd meg a legjobb szolgáltatót a közelben, vagy értékeld akinél voltál!

MuBo

Vélemények, értékelések (3)

Dr. Győry Magdolna fogorvos, fog és szájbetegségek szakorvosa, fogszabályzó szakorvos, adjunktus, Naszály

Értékelés 2013. 10. 23. 09:16
Fogkő miatt voltam nála. Eléggé rossz élmény volt, hogy 10 percen keresztül egyfolytában csinálta, megállás nélkül, közben végig beszélgetett az asszisztenssel. Majd jött még öt perc polírozás, tehát összesen kb. negyed órát tátottam a számat, az államon folyt a "hűtővíz", de igyekeztem jó képet vágni a dologhoz, hiszen végső soron fájdalmat nem okozott. Jó drága volt, én is szeretnék ilyen órabérben dolgozni ;) Aztán jött a fekete leves. Ahogy eljöttem tőle, már éreztem, hogy mintha itt-ott érdes maradt volna a fogam, s hazaérve a tükörben le is tudtam ellenőrizni, hogy tényleg. Szerintem, bár nem értek hozzá, nem vagyok fogorvos, de talán ha menet közben kiöblíthettem volna a számat - és nem csak a szeánsz végén - ő is látta volna, hogy itt-ott még maradt egy kis fogkő, amit ennyi pénzért igazán eltávolíthatott volna. Nem ajánlom senkinek; jó lenne, ha rájönnének a maszekok, hogy nem ők tesznek szívességet a hozzájuk fordulóknak.
  • elismerés
  • Nagyváradiné Csenki Julianna Enikő fodrász

    Értékelés 2013. 10. 25. 07:46
    Nagyváradi szalon, ez egy érdekes hely :) A szalon elnevezés, az, hogy belépéskor le kell tenni az utcai cipőt, a különleges kezelések, amikről a weblapjukon lehet olvasni, az illóolaj-párologtató, a plafonig érő aranykeretes tükör... ad egy alaphangulatot... És közben totál közvetlen a hangulat, én úgy láttam, hogy vegyes a vendégkör, és abszolút "normális" áraik vannak. Sokáig győzködtem magam, mire elmentem, de nagyon kíváncsi voltam - hát, mehettem volna előbb is :)
  • elismerés
  • Fanni Fagyizó

    Értékelés 2013. 10. 26. 18:00
    Időnként megújul a külcsín, de a belbecs ugyanaz, finom fagyik és sütemények, korrekt árak. A beülős része nem a legjobb, elég kicsi a hely, így inkább elvitelre szoktuk kérni a sütiket. Úgy tudom, hogy helyben készítik, de az biztos, hogy még soha nem volt gond abból, hogy ne lett volna friss. Nyáron van jégkása is. Ha családi rendezvényre tortát szeretnénk, azt is tőlük szoktuk kérni. A kiszolgálók kedvesek, mosolygósak, és hatékonyak - jól szokták kezelni a hosszú sorokat :) Szeretem.
  • elismerés