Lucza Gabriella

Lucza Gabriella

3 értékelés

Hotel Karos Spa**** superior

Egy hetet töltöttünk el a szállodában a párommal. A szobánk tágas és szép kilátás nyílott Zalakarosra. A wellness részlege csodálatos és igényes, maximálisan odafigyelnek a vendégekre. A sokféle ételnek köszönhetően senki nem panaszkodhat, hogy nem találta a kedvére valót. Fantasztikus a konyha, minden elismerés a szakácsoknak. Egy aprócska hiányosság, bár ha az ember pihenni megy, akkor annyira nem hiányosság, a szobákban nincsen wifi csak a közös helyiségekben. Pihenni vágyóknak ajánlom, felejthetetlen élményt nyújt.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hotel Silvanus****

2013 áprilisában töltöttünk el párommal pár napot itt. A szobánk nagyon tágas volt és a kilátás páratlan. A fürdőszoba gyönyörű volt, de a tisztasága kissé hibás. A kád mellett kis penészfolt, de ez elhanyagolható. A fürdőköpeny, amit a szobához kaptunk el volt egy helyen szakadva. A szobában egy pici televízió van amit a tágas tér miatt igen csak élvezhetetlen. A wellness részleg a képeken sokkal nagyobb mint a valóságban. 1 pezsgőfürdő van amibe max. 6 fő fér el kényelmesen. Lehetne ezen a téren fejlődni. A kiszolgálás és az ételek finomak, ízletesek voltak. A parkolás kissé problémás vagy a fák alatt parkol az ember vagy egy poros hátsó részen. Mind a 2 hellyel rosszul jár az ember. Egy biztos piszkos lesz az autó kívülről.
A kilátás és az emberek kedvessége a hiányosságokat feledteti. Az aktív pihenők kedvelőinek ajánlom, rengeteg látnivaló van a környékben.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kaposvári Virágfürdő

Az ár-érték arány jelentősen elmarad egymástól. A kinti medencék túlzsúfoltak, a toalett higiéniája igen sok kívánni valót hagy maga után. A benti részleg a felújítás után nagyon szép lett, és kulturáltabb mint a kinti. A személyzet kedves és segítőkész.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely