mazsucni

mazsucni

7 értékelés

Claire's

Egy boldogság-sziget: a kínálat remek, mindig találok valami kedvemre valót, különlegesen, és soha nem érzem azt az üzletbe lépve, hogy "zavarok", mindig udvarias kiszolgálásban van részem. Rendszeresen vannak akciók, amikre fel is hívják a figyelmemet. Ha magadnak vagy lány ismerősödnek szeretnél valami csillogót, valami csajosat venni, itt a helyed! :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Háda Angol Használtruha Kereskedelem

Az üzletlánc kilós boltja, rengeteg a hibás, sérült ruha, nagyon-nagyon meg kell nézni a kiválasztott ruhát, hogy milyen sérülés vagy pótolni való van rajta, javítható-e, és ez mennyibe kerül. A választék nagy, de sajnos a minőség miatt javarészt értékelhetetlen darabok lógnak a fogasokon.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Juno Szalon

Sokáig kerestem egy jó fodrászt, aki jó frizurát készít úgy, ahogy én szeretném, ráadásul megtaláljuk az összhangot, jó hangulatban telik az idő. Itt megtaláltam! Megfelelnek minden elvárásomnak, mindig elégedetten jövök el innen, ráadásul a lelkem is kap ilyenkor egy kis tatarozást! :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Bocanova Étterem és Pizzéria

Kicsit a város szélén van, de olykor-olykor igazán megéri elzarándokolni hozzájuk! Egy csipet Olaszország!
Mikor először ettünk náluk, valóban olasz ízeke ismertünk, valami zseniális a konyhájuk!
Nem éppen alacsonyak az áraik, de rettentő finomak az ételek, így azt kell hogy mondjam, az ár-érték arányuk jó.
Csak azt az egyet sajnálom, hogy a házhoz szállítás nem vehető igénybe még több kerületben.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Szlovák Étterem és Söröző

Az első benyomásom sajnos igen rossz lett, nem tudom, hogy sor kerül-e második látogatásra: a hely maga kellemes, de a kiszolgálás valami csapnivaló: rengeteget kellett várni, a pincérnő flegmán, félvállról beszélt velünk, segítőkészség 0, de mindezekért nagy jattot várt. Ennek hiányában a visszajárót kis híján hozzánk vágta és elviharzott.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dicentra Reklámstúdió

A karácsonyi ajándékot tőlük szereztem be, teljesen elégedett voltam: gyorsan reagáltak, precízek, letisztázták a részleteket, ügyfélként kezeltek. Más hasonló szolgáltatás igénybevételénél nem találkoztam hasonlóval, ezért ha saját képes tárgyakra lesz szükségem, biztos ismét hozzájuk fogok fordulni!

Hasznos ez a vélemény? Igen

NativBio Natúrbolt

Az egyik kedvenc bioboltom: nagy a kínálat, ha valami hiányozna, általában meg tudják rendelni nekem. Az eladók kedvesek, készségesen válaszolnak a kérdéseimre és rendkívül segítőkészek. Annak ellenére, hogy a környéken nincs más hasonló üzlet, az áraik sincsenek nagyon elszállva.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely