Rebroff Rita

Rebroff Rita

6 értékelés

Dr. Bálint András háziorvos

Nagyon kellemes környezetben van a várakozás. Halk, lágy komolyzene nyugtatja a várakozókat.........akik a megpihenés közben az asztalokon elhelyezett különböző újságok közül válogathatnak, nézegethetik a halakat. A doktor Úr pedig nagyon odafigyelő, és valóban meglátja az embert.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszoda és Széchy Tamás Uszoda

Imádom a szombat délelőttöket, amikor is végre kimehetek úszni. Most, hogy beállt az ősz, és még süt a nap, még egy kis lebarnulás is van úszás közben. D-vitamin gyűjtés. Télen hóesésben is próbáltam már, de túl sokáig nem bírtam...viszont a szauna bent felmelegített. Ja, és felújították a női zuhanyzót!! :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

BioHair Hajvágószalon

Valóban nagyon gyorsan sorra kerültem. Egy kedves lány vágta a hajam, de valóban túl sok beszélgetés nem volt...semmi extra, egy átlagos hajat sikerült vágnia....ha sietős, és már nem bírsz várni, akkor ajánlom.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Vapiano Bécsi Corner

Megvan a maga feelingje.....az étel is finom volt. Én amúgy is pasta rajongó vagyok...de mégsem lettem törzsvendég. Ez a fajta rendszer azt hiszem nem nekem való. Nem akarok tálcával a kezembe sorba állni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Rossmann

Mint az összes többi Rossmann üzletet ezt is nagyon szeretem, itt valamivel nagyobb a választék, sokáig el tudok barangolni benne és általában találok is magamnak valamit. Az eladók nagyon kedvesek.

Hasznos ez a vélemény? Igen

GSM Aréna - Iphone Doktor

Nagyon kedvesek az eladók.........segítőkészek. Átlátják a dolgokat. A meghibásodásokat gyorsan és szakszerűen javítják. Hozzá nem értők részére is türelmes segítséget adnak. Cserét is beszámolnak.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely