Galambné Vida Ildikó

Galambné Vida Ildikó

5 értékelés

Freya Hajszalon

A fodrászom Kitti életem legszebb napján, az esküvőmön varázsolt nekem gyönyörű frizurát. Nem sajnálta az időt és az energiát, hogy biztos minden úgy legyen ahogy én szeretném. Azóta is hozzá járok!! :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Zápor József Kávézója

Mit is írhatnék... Már szinte ez a törzshelyünk a barátainkkal. Buli előtt gyakran "alapozunk" itt, de itt volt például a lánybúcsúm is :) nekem nagy kedvencem nyáron a pacsi. Valószínű a szülinapom is (megint) itt lesz megünnepelve :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Pizzatorony

Én nagyon szeretem ezt a pizzériát, mert nem sok helyen lehet azt megcsinálni, hogy odatelefonálok, hogy előrendeljek helyben fogyasztásra... a pizzáik nagyon-nagyon finomak és laktatóak, nekem általában egy fél 26-os is elég, hogy teljesen jól lakjak. Az akcióik pedig szuperek!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Cora Szeged

Tudom, hogy most már Auchan, de a véleményem nem változott... az eladók nem túl segítőkészek (tisztelet természetesen a kivételnek), a vevőszolgálaton olyan lassú az ügyintézés, hogy az ember szinte ott tölti a napját... addig se szerettem itt vásárolni, míg Cora volt, de most már a lábam se szívesen teszem be... egy nagy csalódás az egész.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Trója Ételbár és Kávézó

Nagyon jó helyen van, nagyon finom ételeik vannak, nagy adagok és jó árban vannak! A felszolgálók nagyon kedvesek és profik. A crispy a legjobb, amit valaha ilyen helyen ettem. Hangulatos az egész és TISZTA!!! Számomra ez nagyon fontos!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely