Ladányi Kata

Ladányi Kata

6 értékelés

Haj Bár Wekerlei Fodrászat

Kicsifiam nehezen szánja rá magát a hajvágásra, az első fodrászat, ahol maradéktalanul elégedett volt, pedig ez nála nem kis szó :) Elégedettségén felbuzdulva a múlt héten én is itt jártam, és nagy örömmel távoztam... legközelebb még többet enged(ünk) vágni :) - mert tényleg nem lett tépett:):) - végreeee :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

La-Guna Étterem & Pizzeria

Ezer éve tőlük rendelünk:) A legjobb pizza messze-távol:) A gyerekek örök rendelése: rántott csirkemell, és túrós csusza:) Kb 10 éve:) Bár az adagok (pl tojásos galuska) übernagyok voltak régen, még most is emberesek azért:)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Mandarina Shoarma

Nyitás óta kisfiam kedvence. Igaz, csak és kizárólag "kopaszon" eszi a tortillát husival:) Remélhetőleg előbb-utóbb kerülhet bele zöldség is. A kezdetekkor volt egy jópofa külföldi úr, ó már nincs? Kuriózum volt, és dobta a hely millőét, hogy akcentusa volt:)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Nótafa Vendéglő

Kispest legjobb vendéglője, békebeli kerthelyiség, udvarias, gyors pincérekkel. Rengeteget jártunk ide.
Az árral kicsit vitatkoznék, magasak a főétel árak ahhoz képest, hogy a köret árát sehol sem tartalmazzák. Körettel együtt korrektebb lenne ez az ár. De ettől függetlenül az egyik legjobb étterem Kispesten.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Bubó Állatorvosi rendelő

Nagyon régóta jártunk ide, nagyon szeretik az állatokat, igazán "pácienskét" foglalkoznak Velük. Abszolút természetes náluk, ha az állatot "családtagként" emberszámba vesszük:) Sajnos amióta nem lehet parkolni előttük a buszasáv miatt nem tudunk oda járni:S

Hasznos ez a vélemény? Igen

La-Guna Sushi Bar

a la-Guna étteremből kiindulva tudtuk, hogy nem fogunk csalódni. Messze a legjobb mind árban, mind kínálatban:) Nagyon imádjuk, különösen hogy közelebb költözött hozzánk:) A hétvégén rendelek is azt hiszem:)

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely