Tibor Szente

1378850_428448963926909_70008271_n.jpg

5 értékelés

Daubner Cukrászda

Ilyen finom édességeket még nem ettünk sehol. Visszajáró vendégek vagyunk hozzájuk. :) A csokitortájuk a legjobb azok közül, amiket máshol ettünk. A fagyi is ízletes, kellemesen lágy. Érdemes elmenni annak ellenére, hogy sokan szoktak lenni. Ajánljuk minden édesszájú nasi kedvelőnek !:)))) Mindenkinek !

Hasznos ez a vélemény? Igen

Németh Gumiszerviz

Soha sehol nem tapasztaltam ilyen barátságos, kedves fogadtatást, mint náluk. Nincsenek elszállva az áraik, rugalmasak, korrektek. Nem sóznak rád rossz terméket, bármit meg tudsz beszélni velük, ami a gumikkal kapcsolatos, nem ráznak le, hanem elmagyarázzák, megmutatják, s ha az csak lehetséges, biztos, hogy megoldják. Tudjátok mi ami még nagyon fontos, az, hogy embernek néznek, nem vernek át! :) Csak ajánlani tudom !!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Bőségtál Étterem Gyros

Igényesen összeállított, gusztusos gyrost adnak. Barátságos személyzet. Az ételek, nem csak a gyros, finomak, áraik is elfogathatóak. Menü is van, elvitelre is adnak ételt. Ajánlom mindenkinek az éttermet !! De a Lurdyban nem a földszinten van, hanem az első emeleten !

Hasznos ez a vélemény? Igen

Feketerigó Étterem

Családbarát étterem, a rántott hal valami fenomenálisan finom. Még sehol sem ettem ilyen jót. A bakonyi gombásban van valami olyan füstölt hús, vagy nem tudom mi, ami egyedi ízt ad neki, rettenetesen finom volt. Ajánlom mindenkinek ! Van kinti / benti rész is, ahol étkezni lehet. Családias hangulat. Elfogadták a Széchenyi kártyát is !

Hasznos ez a vélemény? Igen

Fekete Gólya Vendéglő

A kedvenc éttermünk ! Képesek vagyunk Budapestről is lemenni, hogy ebben az étteremben ehessünk :) Tetszetős belső kialakítás. Az ételek nagy adagok, és nagyon finomak, ízlésesen tálalva. Tágas parkolóhely. Kisgyerekeseknek is nagy játszótér. Tiszta mosdó. Ajánljuk mindenkinek.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely