Zsigmond László Csengeri-Pap

409434_509991705689688_1014622232_n.jpg

10 értékelés

Hűvös Vendéglő

Sajnos ez na kiváló étterem évekkel ezelőtt, mintegy 30 éves múlt után bezárt. A honlapja egy ideig működött, amin megköszönte, hogy ezúttal is Őket választotta volna az érdeklődő, ma már nem működik, a neten róluk szóló anyagok 2006-ban frissültek utoljára. Kár érte, 1978-ban alakult, 1984-től a Hüvös utcában működött, nagyon finom házias ízeivel óriási választékkal hetente több napon cigányzenével működött. Húslevese, amiben velővel töltött tészta is lapult, fogalom volt ahogy a 2 személyes "Hüvös tál" is mély nyomokat hagyott bennem. A szalontűdőt zsemlegombóccal azóta sem láttam közeli étterem étlapján...

Hasznos ez a vélemény? Igen

Végvári Cukrászda

50 valahány éve a piacon! Gazdag választék, nagyon finom mindenféle, ezért nagy forgalom, ezért minden mindig friss, ízletes, gusztusos. Nagyon udvarias és előzékeny kedves kiszolgálás. S nem mellékesen 2013-ban Övék az "Az Ország Tortája": ribizlihabos, almás, réteges... mmmmmmennyei...

Hasznos ez a vélemény? Igen

Agip benzinkút

Olcsó benzin, udvarias kiszolgálás, a shopban friss péksütemények, sajnos már nincs meg a bankautomatájuk, és az éjjeli nyitvatartás is megszűnt. Viszont van Agip Club Premio kártyájuk, ami pontgyűjtő és levásárolható. A gyakorlatban ez csak üzemanyagra célszerű, mert az utolsó akciókban már olyan eszközöket (pld.: különféle táskák, meg Bosch szerszámok, stb) adtak akciósnak, amelyek még akciósban is drágábbak voltak mint a nagyáruházakban.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kiss Gumi Kft. Autó és Gumiszerviz

A kerület legjobb gumi szervize, ami 1-2 éve autószerelési szolgáltatásokkal (olajcsere, futóműbeállítás klímakarbantartás) bővült, de az alap a gumiszerelés gyorsan, szakszerűen, nem mellékesen nagyon jó ár/érték arányú márkás gumikkal kereskednek is. Szakszerűek, gyorsak, segítőkészek konstruktívak, egyszóval profik! Nekem egy gumim totálkáros lett 1 napon belül azonos márkájú, mintázatú, elhasználódottságú gumival pótolták! Téli/nyári gumicseréknél deponálást is vállalnak (tárolják a következő cseréig)!

Hasznos ez a vélemény? Igen

TESCO Hipermarket

Ha gyorsan és sokat kell venni akkor ideális, egyébként meg olyan mint a többi. Jó benne, hogy Posta és Gyógyszertár is van benne, a Telekomhoz viszont vasárnap kell menni, mert akkor nincs tömegnyomor szemben a többi nappal.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Royal Étterem

Ezen a helyen már több próbálkozás megbukott, ebben a kerületben az éttermek is csak úgy maradnak talpon, hogy mindegyiknek van heti menüje, és ingyen szállít a kerületben rendelésre. Ehhez képest meglepő hogy tartják magukat, sőt a népszerűség nagy (ebédidőben parkolni nagyon nehéz, a közeli benzinkútnál meg a rendszeresen ott tankolókat is nehezen tűrik meg. Korlátlan ételfogyasztás: a kezdeti 990 Ft/főről már emeltek, italfogyasztás nélkül 1500 Ft/fő körül, de ha van italfogyasztás (mondjuk ásványvíz) azzal 1500-1600 Ft-ra jön ki. Viszont: igen jónak mondható választék, átlagos ízletességüek (tömegtermelés egyéni szakácsremekléseket ne várjunk) 3 féle leves (naponta más) mindig van, 8-10 féle főfogás a hozzájuk illő 8-10 féle körettel, az alapsavanyákkal, 2-3 féle deszert (általában süti) és állandóan pótolják a fogyást, az ételek nem hűlnek ki. Ujabban fagyipult is van.

Hasznos ez a vélemény? Igen

OTP Bank fiók

Átlagos Bankfiók a szokásos zsúfoltsággal. Olyan mint a többi OTP, kivéve, hogy a városközpont meghatározó épületében van, a kiszolgálás udvarias probléma, hogy a lenti térben hangsúlyosan nem jelzik hogy a 22 ablaktól felfelé számozottak az emeleten vannak, így mindig izgatott rohangálás kezdődik, ha valakit oda szólítanak.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Rákosliget Posta

Egy itt maradt emléknek a réges-régi postahivatalokból. A Nagyimmal járkáltam ilyenekbe, amikor gyerek voltam. Minden békebeli: a kiszolgálás gyors, udvarias, mint egy kis faluban. Nincs tömeg, a postáskisasszonyokkal még beszélgetni is lehet, sajna nem sokat mert mindig jön valaki. Amikor a városközpontban megnyitották a főpostát, be akarták zárni. Rákosliget megmozdult, maradhatott. Ezért.

Hasznos ez a vélemény? Igen

OTP Bank bankautomata

(mi lehet egy ATM-ről véleményezni?) Előny hogy van, mert e következő csak a városközpontban található. Ugyanakkor nagyon sokszor nem működik. Déli fekvésű, a nap miatt nem látni a képernyőt, ha meg lehajtjuk a képernyővédő-árnyékolót, akkor semmit.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Erzsébetligeti Uszoda

Nagyszerű uszoda és strand! Egyetlen szomszéd kerületben sincs hasonló! Kiváló árak és idősávos nyugdíjaskedvezmények! Remek büfé (úszás után nagyon jólesik a bögre leves, amiből 5-6 féle kapható, és most elkezdték a reggeliztetést is aminek az az eredménye, hogy mindig friss az árú! (Delfin Büfé) Remek a masszázs, aki már próbálta a Shambhala masszázst, az tudja, hogy itt az kiváló! Üröm az Ürömben hogy az emeleti szauna átalakítása nem sikeredett jóra, kevesebb lett a hely, az alsó szintek nem olyan melegek mint voltak. Egyetértek az erről író másik véleményezővel.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely