heni2626

heni2626

5 értékelés

Magita Hotel***

Párommal idén Pünkösdkor töltöttünk el egy hétvégét a Magitában. Egyszerűen fantasztikus volt, gyönyörű környezet, finom ételek, kiváló borok és rendkívül figyelmes személyzet! De mégis a legjobban a nyugalom tetszett!
Még biztosan visszamegyünk!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Balneo Hotel Zsóri Thermal & Wellness

Nagyon szép, rendezett szálloda, tiszta és kényelmes szobákkal. Az ellátás nagyon jó, az ételek finomak és bőséges az ellátás. Egy különleges programot is kipróbálhattunk, mivel az augusztus 20-ai hétvégén voltunk ott párommal. Szent István korabeli ételekkel ismerkedhettünk meg, ami nagyon érdekes volt.
Még biztosan visszamegyünk!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hotel Cascade Resort & Spa-Conference****

Tényleg gyönyörű környezetben van a hotel, tényleg könnyen ki tud kapcsolódni az ember ilyen környezetben. A hotel különleges, kényelmes és nagyon egyedi. Mi a nászutas lakosztályban laktunk, ami fantasztikus volt, minden kényelemmel ellátva amit csak kívánhattunk magunknak.
Biztos vagyok benne, hogy még visszamegyünk!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Paripa Csárda

Tényleg igazi CSÁRDA! Gyönyörű helyen van, csodálatos környezetben.
Az ételek valóban nagyon finomak, a kiszolgálás is nagyon jó
De mégis a legnagyobb élmény, hogy kint van a természetben, semmi mesterkéltség nincs benne. Mindenkinek csakis ajánlani tudom!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Fülemüle Csárda

Az ételek kiválóak, ha Villány környékén járunk soha nem hagyjuk ki a kirándulások listájából. Igazi sváb hangulatú étterem, ahol az ételek is kiválóak! A személyzet kedves, segítőkész és nagyon figyelmes.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely