Kozma Zsuzsanna

Kozma Zsuzsanna

14 értékelés

Dr. Antal Erzsébet háziorvos

A doktornő figyelmes, alapos. Szán időt a vizsgálatra és részletesen kikérdez, mik a tüneteim. Előnyben részesíti az immunrendszer erősítését, de a szükséges gyógyszereket, esetleg antibiotikumot felírja. Részletesen tájékoztat az esetleges mellékhatásokról, a gyógyulás várható menetéről. Tanácsot ad, ha kérdésem van a gyógymóddal, gyógyszerekkel vagy a rendelőintézeti kezeléssel kapcsolatban. Maximálisan megbízom benne, ajánlom mindenkinek.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Chillamese gyermek háziorvos

Most 27 hónapos gyermekem kezelőorvosa. A doktornő nagyon figyelmes, alapos. Rugalmas a gyermekekkel, pl ülhet az ölemben az oltások vagy vizsgálat alatt. Kislányom a legutóbbi alkalmakkor már az oltásnál sem sírt, örömmel fut be a rendelőbe, szereti a doktornőt. Ő mindig kedvesen beszélget vele pár szót. A doktornő előnyben részesíti az immunrendszer erősítését, de a szükséges gyógyszereket mindig felírja, amit meg én kedvelek jobban. Alaposabb vizsgálatokra többször beutalta a gyermeket a szakrendelésre és nyomon követte a gyógyulását. Ha telefonálok egy receptért, akkor kiadják a váróba, nem kell hosszan várnom. Az egyeztetett vizsgálati időpontot mindig percre betartják. Maximálisan megbízom benne, ajánlom.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Inán Gyula, dr.Veszelovszky fogorvos - Asclepius Dental Bt

Az én fogorvosom Dr. Vidolovics Ákos. Évek óta jár hozzá a család. Alapos, türelmes. Én nagyon félős beteg vagyok, ő az egyetlen, akiben megbízom és el merek menni hozzá. A fogaim elég rosszak, általában 4-5 kezelés is kell egyszerre. Legutóbb fél éve voltam. Mindig barátságos, nem oktat ki, hogy miért ilyen rosszak a fogaim, végzi a dolgát. Az időpontokat max. 10 perc csúszással mindig betartják. A kezelésnél több lehetőséget is részletesen ismertet és végül kiválaszthatom a megfelelőt. Nagyon megbízom benne, ajánlom.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Regio Játék

Kb. havonta vásárolok itt játékot. Nagyon nagy a választék, egy típusú játékból is van legalább 3 árkategóriában, emiatt mindig tudok választani. Az eladók kedvesek, 3-4 alkalommal is kibontottak nekem játékot vagy levettek a polcról. Ha kérem, segítenek, de nem járnak a nyomomban, hagynak időt meggondolni mit szeretnék. Sosem éreztem, hogy türelmetlenek lennének, vagy nyomás lenne rajtam, hogy mindenképpen vegyek valamit, ha már annyit segítettek. Előfordult, hogy üres kézzel jöttem ki, akkor is mosolyogtak rám. Sokszor találtam már akciós termékeket. Gyakran változik az árukészlet, mindig belefutok valami újdonságba.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Brendon Babaáruház

Mi a gyerekszoba bútort, babakocsit, a legtöbb felszerelést és sok ruhát, játékot itt vettünk meg. Jó minőségű termékeket árulnak. Több árkategóriában is lehet választani és sok akciót is kihasználtunk. Igaz, vannak drágább termékek is. Ami a legjobb, hogy ha bemegyek a kétévesemmel, nem szólnak ránk, amiért futkos, kipróbálgatja a játékokat, vagy pakolászik. Az eladók türelmesek, kedvesek. Ha pont nincs amit keresek, megnézik a számítógépen és meg is hozatják ha kérem.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Alexandra Könyváruház

Legutóbb többször nyelvkönyvet és mesekönyvet vettem. A választék nagy, szeretek belelapozni a könyvekbe vásárlás előtt. Sokszor a webáruházban keresek előbb, aztán megnézem élőben is. Törzsvásárlói kártyával van 5% kedvezmény. Az egyetlen problémám, hogy a webáruházban rendelt könyveket Zalaegerszegen nem tudom átvenni az áruházban.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Suzuki Szántó - Autó Szántó Kft.

Az autómat itt vásároltuk két éve. Azóta itt szervizelik. Javaslom, ha itt vásárolsz, tájékozódj előre a honlapról az aktuális ajánlatokról, hogy tudd mit akarsz. Nekünk nem is ajánlották azt a csomagot, amit végül megvettünk, csak mikor rákérdeztünk, akkor mondták, hogy tényleg, ebben a szalonban is van lehetőség erre. Ezután már gördülékenyen, pontosan, odafigyelve intézték minden ügyünket az autóval kapcsolatban.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Szűcs Vince ügyvéd

Több ingatlan ügyet intéztem itt. (Öröklés, vásárlás) Az asszisztens kedves. Az ügyvéd úr gyorsan dolgozik, sürgős esetben is fel lehet hívni. Alapos, ha tanácsot kérek, elmondja, mi lenne a legjobb megoldás. Végül hagyja, hogy én döntsek. A hivatali, illetéki ügyintézést ők elvégzik helyettem. A szerződéses adatokat (nevek, címek, stb) mindig ellenőrizzétek, hogy betűre pontosak legyenek. Én legközelebb is ide fogok menni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

TESCO Hipermarket

Sokszor itt vásárolok. A lényeg, hogy már kétszer előfordult, hogy a polcon más ár volt, mint a kasszánál amit beütöttek. Az ügyet gyorsan, kedvesen intézték az információnál, ajándék kupont is kaptam mindig fájdalomdíjul. Ne féljetek szólni, ha gond van, velem nagyon rendesek voltak.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Nagy Edit fodrász

Havonta megyek én is és a férjem is. Edit rugalmas, kedves. Ha akarsz, beszélget, ha éppen nincs kedved, békén hagy. Az egyeztetett időpontot mindig betartja, gyorsan dolgozik. Többször előfordult, hogy módosítottam az időponton, vagy soron kívül kellett mennem, 90%-ban volt rá mód. Mindig elérhető telefonon. Én szeretem megkérni, hogy olyanra vágja a hajam, amilyenre szeretném, de tanácot is ad. Nemcsak a vágáshoz, hanem a hajápoláshoz is. Nagyon elégedettek vagyunk vele.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely