Harascsák Ildikó

299552_239747929417556_1151552903_n.jpg

2 értékelés

Dr. Ávár Krisztina fogorvos, Szombathely

Én világ életemben rettegtem a fogorvosoktól. Nem sok jó élményem volt. A Doktornőhöz is hosszú hetek vívódása után jutottam el. Amikor bementem, már akkor remegtem a székben, amikor még csak felmérte az állapotomat... De viszonylag hamar megnyugodtam, mert annyira kedves, és türelmes, ami kevés emberben van meg. Én őszintén ajánlom mindenkinek, aki megteheti, hogy Őt válassza! Nagyon szépen-, ügyesen-, és precízen dolgozik! Látszik rajta, hogy szereti is, amit csinál, és nem szalagmunka-ként tekint a hivatására, hanem a pácienssel foglalkozik..

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dunadent Fogorvosi Rendelő, Fogászat, Dunaharaszti

A minap kellett mennem Dr Farkas Tamáshoz. 2 gyökeret távolított el profi módon. Korábban is jártam már Nála, és egy rossz szavam sem lehet! Az injekció kellemetlenebb volt, mint az eltávolítás-amiből semmit sem éreztem. Nem mellékesen más orvos ezért a két húzásért szájsebészetre küldött...
Én, aki rettegek a fogorvosoktól; elmondhatom, hogy ha a szakmabeliek legalább 70%-a ilyen - vagy akár csak fele ilyen - szakértelemmel, türelemmel rendelkezne; mindenki szívesebben járna fogorvoshoz! Nyugodt szívvel ajánlom bárkinek! :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely