László Krizsák

László Krizsák

2 értékelés

Don Roberto Pizzéria

Az utóbbi időszakban több megrendelés utáni véleményem:
Első benyomás, hogy a telefonos rendelésfelvételük nagyon udvarias. Akkor is segítőkészek, ha pontosan tudom, hogy mit akarok rendelni, és akkor is amikor úgy hívtam fel őket, hogy "valami 'nem pizzát', de sajnos se étlapom, se internetem".
Az egyik alkalommal időre rendeltem, de amikor láttam, hogy senki nem ér haza, akkor felhívtam őket. A futár már úton volt, de egyből megígérték, hogy visszafordítják és az étteremben akár később is átvehetem a pizzákat. (Nagyon nyugodtan viselték a rossz szervezésemet)
Amikor személyesen mentem be megrendelni és elhozni a pizzát, nagyon kellemes éttermükben várhattam meg amíg elkészül
És persze a fontos dolog, a pizzájuk is finom volt. :-)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Fővárosi Állat- és Növénykert

Összességében nagyon kellemes élmény a gyerekeimnek az állatkert.
A belépő ára kicsit borsos egy családnak, de a gyerekeim nagyon élvezik az állatsimogatót, a varázshegyet és (sajnos több állatnézés helyett) a játszóteret.
Kicsit zavaró, hogy néhány helyen a csalán az állat kerítésnél nő, így az egyik helyen (szabadtéri majomrésznél) a gyerekemet megcsípte.
Érdekes megoldás lesz a Vidámparki rész hozzácsapása, bár nem nagyon értem, a tervezett kalandpálya, mesepark, trambulin, ... mennyiben tartozik az állatvilághoz, és kíváncsian várom, hogy a belépők árát hogyan fogja befolyásolni. (Főleg, ha az egy napos programba nem is férne bele mind a két rész)

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely