Hajnal_ka

10407227_793704564002560_8576236972626970343_t.jpg

7 értékelés

Gyradiko Görög Étterem

Eddig akármikor jöttünk,mindig nagyon kedves,gyors és figyelmes kiszolgálást kaptunk.Az ételek ízletesek,az italok nagyon finomak és hűsítően hatnak az ember lelkének.Évek óta ide járunk,máshol nem is vagyok hajlandó görög ételeket enni.Maximálisan meg vagyunk elégedve.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Egressy Dental Kft. fogászat

Mint nagyon sokan,én is remegve megyek el a fogorvoshoz.Itt már a legelején nagyon barátságosan,kedvesen fogadtak.Mondhatom,hogy jól éreztem magam,már alig várom,hogy jövő csütörtök legyen és ismét mehessek.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Egressy Dental Kft. fogászat

Elmondhatom,hogy lassan úgy járok ide, mintha hazajárnék.Ez a kellemes környezet elfeledteti az emberrel, hogy valójában a sokunk által mumusnak tartott fogorvosnál van. Az orvosok szakértelme,türelme minden félelmét eloszlatja az embernek.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Inyenc Söröző

1 hete hétvégén voltunk itt,másodjára.Ez a meleg hangulatú söröző,összehozza az embereket.Az árak nincsenek elszállva,a zene(nem hangos,nem kell túlkiabálni beszélgetés közben) és a kiszolgálás kitűnő,megfelelő hely buli előtt vagy helyett.Nagyon jól éreztük magunkat,máskor is jövünk.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Anytime Cafe

Többször jártam már itt:barátokkal,családdal,üzlettársakkal és mondhatom,hogy rossz kiszolgálásban nem volt részünk soha.A nap bármelyik időszakában mehetünk,a felszolgálok ugyanolyan kedvesek és barátságosak.Az ételek nagyon ízletesen vannak elkészítve,a sütemények egyszerűen fenségesek.Karaoke estéket is szoktak tartani,ahol sok szép barátság születik.Csak ajánlani tudom a helyet mindenkinek!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Bécsiszelet Étterem

Egy kellemes nap lezárásaként jöttünk el és mondhatom nagyon jól éreztük magunkat mindannyian.A hely hangulata,a felszolgálók kedvessége és közvetlensége nem ismer határokat.Mivel a bőség zavarában több ételt is kiakartunk próbálni több étel közül választottunk.Párom egyszemélyes tálat evett és mondhatom,hogy először láttam,kifog rajta az étel mennyisége. :)Ide máskor is el fogunk jönni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Gyradiko Görög Étterem

Eddig rendszeres vendége voltam a Gyraldiko Görög Étteremnek,Békásmegyeren..
Mivel az utóbbi időben a munka miatt kicsit elhanyagoltam úgy döntöttem,hogy ismét meglátogatom az éttermet.Két hete kerítettem rá alkalmat,de bár ne tettem volna.A kikért gyros tálban a hús száraz,a krumpli mennyisége a fele volt,az eddig megszokottnak,paradicsom csak itt-ott akadt benne,a mellé adott pita gumiszerű volt és ehetetlen.
Étteremben ekkorát nem csalódtam még!!!Lehet,hogy szakácsot cseréltek,mindenesetre többé be nem teszem oda a lábamat!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

2 Fénykép

Még több »

1 Kedvenc hely

Még több »
Egressy Dental Kft. fogászat
Egressy út 23-25., 1149 Budapest