Chester

Chester

8 értékelés

Kisgergely Cukrászda

A tavaszi első fagyim szokásos útja: fagyi a Kisgergelyből, séta a vár előtti fasoron. Kisgergely = micsoda fagyik! (Bár a cukrászda régen még szépnek is számított, mára már kopott a design... cserébe a sütemények és a fagylaltok még mindig zseniálisak!) A tavaszi első fagyit kötelező ott enni. :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Barlangfürdő Miskolctapolca

Nyaranta a Miskolcra történő utazást már a Barlangfürdőhöz időzítem: a szombat esti fürdőzésekről ritkán maradok le. Az estek ott nyugodtak, meghitt hangulatúak, és olyankor kevesebb a turista is. Szeretem a fürdő szaunáját is, megéri kipróbálni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kamra Klub

Diákmulató hangulatú, csendes hely, és az árak is diákokra szabva. A legjobb, hogy nincs tomboló zene, így azt is lehet hallani, mit mond a másik. Sörválaszték rendben, a pultosok kedvesek, de aki valami elegánsat keres, ne ezt válassza.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Pont Vendégház ( Demeter Ágnes )

Három éjszakát töltöttem a Pont Vendégházban, de többnek tűnik, mert olyan volt odaérkezni, mintha csak hazamentem volna. A házigazdák azonnal barátként viselkedtek, kedvesek voltak és segítőkészek. Gyakran jártam már ilyen jellegű szállásokon, de a Pont Vendégház túltesz minden jó tapasztalaton: a ház a központban van, szobái tiszták, a vendéglátóktól pedig minden, a városnézéshez szükséges információt meg lehet kapni. Ajánlom a Pontot mindenkinek, aki Kőszegen olyan szállást keres, ami belvárosi, és mégis családias hangulatú.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Astoria Fitness Center

Az Astoria Fitness körúti kis pincéjébe jártam spinningre egy egész télen át. Inkább az órák kedvező ára és a hely közelsége miatt döntöttem az Astoria mellett, kevésbé a hely iránti csillapíthatatlan vonzódás okán. A spinning mellett néhányszor a kondi részt is kipróbáltam, ami valóban elég zsúfolt, a gépekre gyakran kell várni. A női öltőző tömöttségére nincsenek szavak, de valamit valamiért: alacsonyabb költségvetésen élő emberek minden negatív oldala mellett hálásak lehetnek a teremnek, mert a belvárosban az egyik legolcsóbb konditerem, ahol árai ellenére a kondi mellett ennyiféle órát lehet látogatni. Más órák edzőivel kapcsolatban nincsenek tapasztalataim, de a spinning edzőkről csak jót mondhatok.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Life 1 Wellness

Nekem egyáltalán nem számít, hogy modern vagy nem egy edzőterem, és mivel kondigépeket nem használok, azokról nem tudok írni. Az viszont fontos, hogy egy spinning órán kapok-e levegőt, illetve hogy az órát tartó edzők hitelesek-e vagy sem. Két oktatónál jártam spinracingen, és mindketten emberileg is, edzettségben is, oktatóként is ötöst kapnának (plusz csillaggal). Figyelmesek, segítőkészek, és kemény órát tartottak.
Tényleg hatalmas a fitneszterem, tényleg viszonylag modern, és emiatt nem is kell túl bensőséges vagy családias hangulatot várni. A recepciósok sem minden idők legkedvesebb recepciósai, de nem is azért megy az ember ilyen helyre, hogy velük beszélgessen. Számomra sokkal fontosabb az edző, a terem állapota és az, hogy bármelyik napszakban tudjak órára menni. A Life1 ezeknek a szempontoknak teljesen megfelel.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Manga Cowboy étterem

Az egyik legjobb hely Budapesten: az árakat, a pincérek kedvességét és az ételeket tekintve. Hosszú ideje minden nagy ünnepelnivalót a Mangában ünneplek meg, mert nagyon kellemes maga a hely - nem túl nagy, de van hely - és mert az árak is elérhetők.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Yiddishe Mamma Mia

Sajnos a zsebem nem jó élményekkel volt tele, amikor a Yiddishéből távoztam. A hely valóban nagyon szép, az ételek fantáziadúsak és finomak. Gyors a kiszolgálás és nagyon igényes.

Mi azonban még diákkasszán éltünk, amikor ott jártunk, és csak egy bónuszos ajánlattal engedhettük meg magunknak azt, hogy ott vacsorázzunk. A bónuszunkon sehol nem szerepelt, hogy előre oda kellene adnunk a vacsora előtt a bónuszt, így nem is tettük, csak rendeltünk, és ettünk. A pincérek a vacsora alatt végig nagyon kedvesek voltak, de amikor fizetéskor odaadtuk a bónuszunkat, gúnyos fejjel szóltak, hogy "jaaa, hogy bónusz..." majd megkérdezték, hogy miért nem mondtuk ezt már a vacsora előtt... Onnantól kezdve a fizetés és a köszönés már nem sikerült olyan kedvesre, mint ahogyan addig viselkedtek... Valószínűleg a teljes árat fizetőkkel kedvesebbek, de én ezek után inkább nem próbálom ki.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely