Varga Edit

10336672_892005420816759_6039899138156682239_t.jpg

7 értékelés

Wasabi Pest

Igazán nagyon kellemes hangulatú étterem. Ahol a személyzet is igazán figyelmes.Csak annyit tudok írni hogy egy szuper hely és csak ajánlani tudom . A kiszolgálás is kitűnő , ételek fenomenálisak :) :

Hasznos ez a vélemény? Igen

Lurdy Ház

Egy igazán kellemes és nagyon is szinvonalas kiszolgálásban volt ott részem.A mozi ami ott található egy fenomenális élményt nyujtott az egész családnak.Én csak is ajálani tudom ,jol megközelithető is

Hasznos ez a vélemény? Igen

Pizza King

Nagyon kellemes hely ahol nem csak enni lehet de egy jó koktél mellet a barátokkal ,kellemes zene mellet el lehet beszélgetni.Csak ajánlani tudom minden kedves ismerősömnek.Egyszerűen szuper pizzázó..

Hasznos ez a vélemény? Igen

Instant

Ha bulizni akartok fiatalok akkor itt meg találjátok a nektek való szorakozási lehetőséget.Több helyszinen megy egyszerre a buli és nagyon jó.ruhatár is van ahol értékeidet is megőrzik szóval szupi!!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Gastland Bisztró - Oktogon

1 évvel ezelőtt karácsony este voltam ott a barátaimmal és nagyon jó hangulatú és nagyon finom ételkülönlegességek voltak.Nagyon hangulatos estét tudtunk igy az ünnep alat ott eltölteni.AJÁNLOM MINDENKINEK meg éri oda be menni!!!!!!!!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Liget CLub & Bar

Barátokkal mentem oda ,és a nagyon tetszett hogy nem kis tinikkel van tele hanem igen is szórakozni vágyó fiatalokkal és mindenki együtt bulizott akár ismerte a másikat akár nem.Mindenki nagyon kedves és nagyon aranyos volt.Az hogy több teremben megy a buli egyszer nagyon jó mert mindenki megtalálja a hozzá közel álló stilust.Igaz nekem retró volt a kedvencem :)Csak is azt tudom mondani hogy a leg szuperebb szórakozó hely !!!!!!!!!!!!!!!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

McDonalds

Kellemes kiszolgálás ,jó árak ,jó meg közelíthetősége és a kellemes kiszolgálás.Én csak ajánlani tudom mindenkinek rögtön ott a Nyugatinál és 1 megállóval arrébb az oktogonnál is szintén ez van hiszen nagyon jók :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

1 Kedvenc hely

Még több »
Liget CLub & Bar
Népligeti út 2, 1101 Budapest